Ngamen 11

“NGAMEN 11” Versi Eny Sagita

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora semayan ora janjian,
Ketemu neng deso pace kulon,
Lagi lungguh mak prok, lagi noleh mak leh
Lho konangan bapak..

reff :
Kowe lan aku sajak’e kok jodo,
Tapi ngopo kok bapakku koyo ngono,
Yen bapak setuju ayo diterusno,
Mugo-mugo dijabahi sing kuoso..

Roso tresno dudu’ mergo bondo,
Roso tresno lahir soko dodo,
Sugih mlarat dudu’ ukurane,
Sing penting kare’ mantep niat atine
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak eny selak tuwo..

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora semayan ora janjian,
Ketemu neng deso pace kulon,
Lagi lungguh mak prok, lagi noleh mak leh
Lho konangan bapak..

reff :
Kowe lan aku sajak’e kok jodo,
Tapi ngopo kok bapakku koyo ngono,
Yen bapak setuju ayo diterusno,
Mugo-mugo dijabahi sing kuoso..

Roso tresno dudu’ mergo bondo,
Roso tresno lahir soko dodo,
Sugih mlarat dudu’ ukurane,
Sing penting kare’ mantep niat atine

Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak eny selak tuwo..
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak eny selak tuwo..
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak eny selak tuwo..

2 comments

  • Ora turu kok kaya ngimpi,
    Ketemu wong bagus nggantheng dhéwé,
    Aku mèsem sithik kowé mèsem akèh,
    Irungku mekrok..

    Ora turu kok kaya ngimpi,
    Ketemu wong bagus nggantheng dhéwé,
    Aku mèsem sithik kowé mèsem akèh,
    Irungku mekrok..

    Ora semayan ora janjiyan,
    Ketemu nèng désa pacé kulon,
    Lagi lungguh mak prok, lagi nolèh mak lèh
    Lho konangan bapak..

    reff :
    Kowé lan aku sajak’é kok jodho,
    Tapi ngapa kok bapakku kaya ngono,
    Yèn bapak setuju ayo diterusna,
    Muga-muga dijabahi sing kuwasa..

    Rasa tresna dudu merga bandha,
    Rasa tresna lahir saka dhadha,
    Sugih mlarat dudu ukurané,
    Sing penting karè mantep niyat atiné
    Ayo’ pak ndang rabèkna, adhuh pak èny selak tuwa..

    Ora turu kok kaya ngimpi,
    Ketemu wong bagus ngganteng dhéwé,
    Aku mèsem sithik kowé mèsem akèh,
    Irungku mekrok..

    Ora semayan ora janjiyan,
    Ketemu nèng désa pacé kulon,
    Lagi lungguh mak prok, lagi nolèh mak lèh
    Lho konangan bapak..

    reff :
    Kowé lan aku sajak’é kok jodho,
    Tapi ngapa kok bapakku kaya ngono,
    Yèn bapak setuju ayo diterusna,
    Muga-muga dijabahi sing kuwasa..

    Rasa tresna dudu’ merga bandha,
    Rasa tresna lahir saka dhadha,
    Sugih mlarat dudu’ ukurané,
    Sing penting karè’ mantep niyat atiné

    Ayo’ pak ndang rabèkna, adhuh pak èny selak tuwa..
    Ayo’ pak ndang rabèkna, adhuh pak èny selak tuwa..
    Ayo’ pak ndang rabèkna, adhuh pak èny selak tuwa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *