Lintang Duwur Kutho (dian kusuma)


Dian Kusuma_5
Versi: Dian Kusuma

Koyo lagi wingi, bebarengan nrabas wengi
Gandhengan tanganmu, esemu nggeter ati..
Naliko sirahku, sumendhe ono bahumu
Wangine tresnamu, ora kroso nggubet ati..

Wong bagus atiku tertarik,
Lintange melu lirak-lirik..
wong bagus ojo njiwat-njiwit,
Lintange melu mobat mabit..

Nadyan mung sak ketip,
Atiku mbok wolak walik..
Lan kenangan kuwi,
Soyo pengen tak baleni..

Lintang nduwur kutho,
Kencar kencar nggugah crito..
Sliramu ning kono,
Opo kangen iki kroso..

Lintang pating glebyar, dadaku soyo gumeser
Drijiku drijimu, ngeneng crito..
Umpomo sliramu, saiki ono sandhingku
Tak aras pipimu, tak enggo sangu ngimpi..

reff :
Lintang nduwur kutho,
Kencar kencar nggugah crito..
Sliramu ning kono,
Opo kangen iki kroso..

Lintang pating glebyar, dadaku soyo gumeser
Drijiku drijimu, ngeneng crito..
Umpomo sliramu, saiki ono sandhingku
Tak aras pipimu, tak enggo sangu ngimpi..
————
[ver: lyrics]
[id: qbivilsz]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Lintang Duwur Kutho]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.71]Lintang Duwur Kutho
[00:30.71]Versi : Dian Kusuma
[00:33.71][01:51.29][02:13.10][02:56.79][03:24.03][03:47.10][04:30.27]
[00:36.71][03:27.03]>>>
[00:37.71][03:28.03]>>
[00:38.71][03:29.03]>
[00:39.71]Koyo lagi wingi,
[00:42.84]Bebarengan nrabas wengi,
[00:47.87]Gandhengan tanganmu,
[00:51.17]Esemu nggeter ati..
[00:57.77]Naliko sirahku,
[01:01.51]Sumendhe ono bahumu,
[01:06.42]Wangine tresnamu,
[01:09.83]Ora kroso nggubet ati..
[01:16.58]Wong bagus atiku tertarik,
[01:21.29]Lintange melu lirak-lirik,
[01:25.84]Wong bagus ojo njiwat-njiwit,
[01:29.88]Lintange melu mobat-mabit..
[01:33.92]Nadyan mung sak ketip,
[01:37.09]Atiku mbok wolak-walik,
[01:41.64]Lan kenangan kuwi,
[01:45.31]Soyo pengen tak baleni..
[01:56.74][03:30.03]Lintang nduwur kutho,
[01:59.80][03:34.10]Kencar kencar nggugah crito,
[02:04.34][03:38.65]Sliramu ning kono,
[02:08.19][03:42.57]Opo kangen iki kroso..
[02:22.25][03:55.71]Lintang pating glebyar,
[02:25.43][03:59.27]Dadaku soyo gumeser
[02:30.16][04:04.12]Drijiku drijimu, ngeneng crito..
[02:38.32][04:12.41]Umpomo sliramu, saiki ono sandhingku
[02:46.83][04:20.44]Tak aras pipimu, tak enggo sangu ngimpi..
[02:59.03]==dian kusuma, lintang duwur kutho==
————-
Preview:

Advertisements