Pupus Tresno

Versi: Dian Kusuma

Wis tak petani, salahku opo
Duh wong bagus ngomongo sing cetho..
Ojo njur lungo, gawe atiku gelo
Opo mergo wis ono wong liyo..

Aku rumongso, pancen aku ra bondo
Ora rupo ojo gawe loro..
Pupus roso tresno, ngambar wangi
Kowe sing nyirami..

Garing tanpo guno,
Nalikane kowe ninggal lungo..
Pancen aku ora ngiro,
Kowe bakal ninggal lungo,
Opo margo wis ono wong liyo..

reff:
Wis tak petani, salahku opo
Duh wong bagus ngomongo sing cetho..
Ojo njur lungo, gawe atiku gelo
Opo mergo wis ono wong liyo..

Aku rumongso, pancen aku ra bondo
Ora rupo ojo gawe loro..
Pupus roso tresno, ngambar wangi
Kowe sing nyirami..

Garing tanpo guno,
Nalikane kowe ninggal lungo..
Pancen aku ora ngiro,
Kowe bakal ninggal lungo,
Opo margo wis ono wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *