Tutus

Versi: Nunung Alvi

Satus minggu bli sedelat,
Istri sapa batine kuat,
Ana madu pasti ana kumbang,
Langka rindu tandane bli sayang..

Coba srog nyalar ning tangga,
Apa memang kula sing salah,
Yen sekien kula berpaling cinta,
Karo pemuda kang sayang ning kula,
Coba srog nyalar ning tangga..

reff :
Ana tutus pirang-pirang tutus,
Nggelar tenda ning tengah sawah..

Ana tutus pirang-pirang tutus,
Nggelar tenda ning tengah sawah..
Kula putus mending cinta putus,
Daripada kula ditambang dawa..

Coba srog nyalar ning tangga,
Apa memang kula sing salah,
Yen sekien kula berpaling cinta,
Karo pemuda kang sayang ning kula,
Coba srog nyalar ning tangga..

reff :
Ana tutus pirang-pirang tutus,
Nggelar tenda ning tengah sawah..

Ana tutus pirang-pirang tutus,
Nggelar tenda ning tengah sawah..
Kula putus mending cinta putus,
Daripada kula ditambang dawa..

Satus minggu bli sedelat,
Istri sapa batine kuat,
Ana madu pasti ana kumbang,
Langka rindu tandane bli sayang..
Coba srog nyalar ning tangga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *