Taman Jurug (dian kusuma)

Dian-Kusuma
Versi: Dian Kusuma

NENG KUTHO SOLO, MUDO LAN MUDI
NENG TAMAN JURUG NENG PINGGIR BENGAWAN SOLO..
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN WENGI
DO SUKO-SUKO, NANGING OJO NGIKAT JANJI..

CAHYANING MBULAN NRAJANG PUCUK ING CEMORO,
ANGIN KANG TEKO SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING MBULAN,
LIR SEWU DIAN, ALERAP NGGUGAH KENANGAN..

NGERSAKKE NOPO MAS, MUNG SARWO ONO
ING TAMAN JURUG, TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI
SING TUWO-TUWO, WELINGE OJO NGANTI LALI..

reff :
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN WENGI
DO SUKO-SUKO, NANGING OJO NGIKAT JANJI..

CAHYANING MBULAN NRAJANG PUCUK ING CEMORO,
ANGIN KANG TEKO SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING MBULAN,
LIR SEWU DIAN, ALERAP NGGUGAH KENANGAN..

NGERSAKKE NOPO MAS, MUNG SARWO ONO
ING TAMAN JURUG, TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI
SING TUWO-TUWO, WELINGE OJO NGANTI LALI..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Taman Jurug]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[id: wvokclcs]
[00:00.05]TAMAN JURUG
[00:00.05]by: Dian Kusuma
[00:39.05]
[00:42.05]>>>
[00:43.05]>>
[00:44.05]>
[00:45.05]NENG KUTHO SOLO,
[00:48.57]MUDO LAN MUDI..
[00:53.67]NENG TAMAN JURUG
[00:56.29]NENG PINGGIR BENGAWAN SOLO..
[01:01.59]MUDO LAN MUDI,
[01:05.50]AWAN LAN WENGI..
[01:09.92]DO SUKO-SUKO,
[01:12.78]NANGING OJO NGIKAT JANJI..
[01:18.06]
[01:24.37]CAHYANING MBULAN
[01:27.69]NRAJANG PUCUK ING CEMORO..
[01:32.05]ANGIN KANG TEKO,
[01:35.58]SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
[01:40.44]BANYU BENGAWAN
[01:43.91]SINOROT CAHYANING MBULAN..
[01:48.68]LIR SEWU DIAN,
[01:52.12]ALERAP NGGUGAH KENANGAN..
[01:56.58]NGERSAKKE NOPO MAS,
[02:00.83]MUNG SARWO ONO..
[02:05.00]ING TAMAN JURUG,
[02:08.27]TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
[02:12.45]PAPAN KREASI,
[02:17.29]MUDO LAN MUDI..
[02:20.96]SING TUWO-TUWO,
[02:24.38]WELINGE OJO NGANTI LALI..
[02:29.00]
[02:32.89]=dian kusuma, taman jurug=
[02:46.27]
[02:49.27]>>>
[02:50.27]>>
[02:51.27]>
[02:52.27]MUDO LAN MUDI,
[02:55.85]AWAN LAN WENGI..
[03:00.08]DO SUKO-SUKO,
[03:03.07]NANGING OJO NGIKAT JANJI..
[03:07.82]
[03:14.26]CAHYANING MBULAN
[03:18.13]NRAJANG PUCUK ING CEMORO..
[03:22.16]ANGIN KANG TEKO
[03:25.77]SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
[03:30.62]BANYU BENGAWAN
[03:33.99]SINOROT CAHYANING MBULAN..
[03:38.94]LIR SEWU DIAN,
[03:42.03]ALERAP NGGUGAH KENANGAN..
[03:47.52]NGERSAKKE NOPO MAS,
[03:50.92]MUNG SARWO ONO..
[03:54.97]ING TAMAN JURUG,
[03:58.51]TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
[04:02.62]PAPAN KREASI,
[04:07.41]MUDO LAN MUDI..
[04:11.05]SING TUWO-TUWO,
[04:14.74]WELINGE OJO NGANTI LALI..
[04:19.65]
————
Preview:

Advertisements

Kalung Emas (dian kusuma)

Dian-Kusuma_7
Versi: Dian Kusuma

Kalung emas, sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru,
Luntur koyo tresnamu,
Luntur koyo atimu,
Saiki kowe lali, karo aku..

Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku,
Yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono, kowe lali karo aku..

reff :
Loro atiku, atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dhodho..

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..

reff :
Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku,
Yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono, kowe lali karo aku..

Loro atiku, atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dhodho..

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qwwhwosz]
[ar: dian fk]
[ti: kalung emas]
[al: bosas jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:01.01]Kalung Emas
[00:24.01]Versi : Dian FK
[00:27.01]
[00:30.01]>>>
[00:31.01]>>
[00:32.01]>
[00:33.01]Kalung emas, sing ono gulumu
[00:40.27]Saiki wis malih dadi biru,
[00:47.35]Luntur koyo tresnamu,
[00:52.92]Luntur koyo atimu,
[00:57.28]Saiki kowe lali, karo aku..
[01:04.43]
[01:10.11]Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
[01:17.85]Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
[01:26.07]Gedhe roso tresnaku,
[01:30.11]Yo mung kanggo sliramu,
[01:34.45]Ra nyono, kowe lali karo aku..
[01:40.90]
[01:47.71]Loro atiku, atiku keloro loro
[01:55.37]Rasane nganti tembus ning dhodho..
[02:02.34]
[02:08.63]Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
[02:16.58]Kebangeten opo salahku iki,
[02:26.01]Opo dosaku iki..
[02:32.45]
[02:35.45]==dian fk, kalung emas==
[03:14.06]
[03:17.06]>>>
[03:18.06]>>
[03:19.06]>
[03:20.06]Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
[03:27.53]Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
[03:35.30]Gedhe roso tresnaku,
[03:40.67]Yo mung kanggo sliramu,
[03:44.99]Ra nyono, kowe lali karo aku..
[03:50.90]
[03:57.01]Loro atiku, atiku keloro loro
[04:05.07]Rasane nganti tembus ning dhodho..
[04:12.34]
[04:18.13]Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
[04:25.58]Kebangeten opo salahku iki,
[04:35.45]Opo dosaku iki..
[04:41.45]
————-
Preview:

Semenit Wae

Ciptaan : ??
Vokal : Slamet Riyadi
Produksi : @2013, SRP

Pengen rasane, aku kudu ketemu
Prawan ayu, sing ono ing atiku
Kangen iki, nganti kegowo ngimpi
Rino wengi, dadi nggrantesing ati..

Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
Tekamu kuwi..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
Kanggo tombo kangen, atiku iki
Marang sliramu..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Ben podo legane yo ben podo legane,
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..

reff :
Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
Tekamu kuwi..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
Kanggo tombo kangen, atiku iki
Marang sliramu..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Ben podo legane yo ben podo legane,
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..

———————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nlowwosz]
[ar: slamet riyadi]
[ti: semenit wae]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:21]
[00:01.42]Semenit Wae
[00:06.42]Versi: Slamet Riyadi
[00:08.42][02:07.12][02:34.13][04:17.96]
[00:10.42][02:37.13]>>>
[00:11.42][02:38.13]>>
[00:12.42][02:39.13]>
[00:13.42]Pengen rasane, aku kudu ketemu
[00:20.30]Prawan ayu, sing ono ing atiku
[00:27.04]Kangen iki, nganti kegowo ngimpi
[00:33.74]Rino wengi, dadi nggrantesing ati..
[00:44.89][02:40.13]Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
[00:50.88][02:47.21]Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
[00:58.69][02:54.59]Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
[01:06.74][03:02.88]Tekamu kuwi..
[01:13.10][01:41.24][03:09.49][03:37.48]Semenit wae yo mung semenit wae,
[01:20.74][03:16.76]Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
[01:27.43][03:23.73]Kanggo tombo kangen, atiku iki
[01:34.85][03:30.52]Marang sliramu..
[01:47.85][03:43.90]Ben podo legane yo ben podo legane,
[01:54.87][03:50.96][04:03.37]Tresnaku mung siji,
[01:58.27][03:54.48][04:08.33]Kanggo sliramu, saklawase..
[02:11.45]==slamet riyadi, semenit wae==
———————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pdIGkAeM1So

Iwak Betik

Ciptaan : Tanto Lalapo
Vokal : Eka Marcella
Produksi : ??

Ana manuk bango mas, dicapit kepiting
Mas kulane lengo, durung pernah kawin..

Iwak betik mas.., kandel sisike
Aja utak utik mas, ayu kawin bae..
Isin wong sing deleng, kien gegeraken
Geger kula meteng..

reff :
Aduh..,duh aduh kakang,
Kula nahan isin wirang..

Kien, durung dikawin
Kula, wis meteng dingin..

Iwak betik mas.., kandel sisike
Aja utak utik mas, ayu kawin bae..
Isin wong sing deleng, kien gegeraken
Geger kula meteng..

reff :
Aduh..,duh aduh kakang,
Kula nahan isin wirang..

Kien, durung dikawin
Kula, wis meteng dingin..

Iwak betik mas.., kandel sisike
Aja utak utik mas, ayu kawin bae..
Isin wong sing deleng, kien gegeraken
Geger kula meteng..

[ver: lyrics]
[id: ohlzzisz]
[ar: Eka Marcella]
[ti: Iwak Betik]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.23]Iwak Betik
[00:44.23]Versi : Eka Marcella
[00:47.23][01:11.54][01:53.15][02:14.90][02:31.80][03:25.88][03:46.66][04:04.31][04:58.89]
[00:50.23][02:17.90][03:49.66]>>>
[00:51.23][02:17.90][03:50.66]>>
[00:52.23][02:18.90][03:51.66]>
[00:53.23]Ana manuk bango mas, dicapit kepiting
[01:03.57]Mas kulane lengo, durung pernah kawin..
[01:26.19][02:58.34][04:30.93]Iwak betik mas.., kandel sisike
[01:34.81][03:07.51][04:39.89]Aja utak utik mas, ayu kawin bae..
[01:43.55][03:15.94][04:48.52]Isin wong sing deleng, kien gegeraken
[01:48.54][03:21.76][04:54.29]Geger kula meteng..
[01:56.08]==eka marcella, iwak betik==
[02:19.90][03:52.66]Aduh..,duh aduh kakang
[02:25.84][03:58.37]Kula nahan isin wirang..
[02:43.74][04:16.24]Kien, durung dikawin
[02:49.70][04:22.20]Kula, wis meteng dingin..
[03:28.43]==iwak betik, eka marcella==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PxQKe2_CdZE

Umak Umik

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : @2013, SRP

Mik umak umik umak umik..,
Mik umak umik umak umik..,

Klosone digelar dhayohe wis teko,
Golek panggon dewe-dewe..
Sing nduwe omah, lungguh silo
Ning ngarep dewe..

Jenang abang putih, nganggo gulo jowo
Nambah komplit sesajene..
Duwit bina, dielungke
Dadi sranane..

Modine, (ndongakke)
Dhayohe, (ndongakke)
Modine, (nyuwunke)
Dhayohe, (nyuwunke)
Umak umik..

Mik umak umik umak umik, modine
Mik umak umik umak umik, ndongakke (amin..)
Moga dikabulke,
Opo wae sing dadi penjaluk’e..

Mik umak umik umak umik, modine
Mik umak umik umak umik, ndongakke (amin..)
Moga pinaringan,
Katebihno urip sing kekurangan..

reff :
“nggih poro sederek sedoyo,
bilih ing dinten meniko,
dalem, dipun atur kalian denmas bagus setiawan
mugi-mugi panyuwunipun saget dipun kabulaken, amin..”

Jenang abang putih, nganggo gulo jowo
Nambah komplit sesajene..
Duwit bina, dielungke
Dadi sranane..

Modine, (ndongakke)
Dhayohe, (ndongakke)
Modine, (nyuwunke)
Dhayohe, (nyuwunke)
Umak umik..

Mik umak umik umak umik, modine
Mik umak umik umak umik, ndongakke (amin..)
Moga dikabulke,
Opo wae sing dadi penjaluk’e..

Mik umak umik umak umik, modine
Mik umak umik umak umik, nyuwunke (amin..)
Moga pinaringan,
Katebihno urip sing kekurangan..

Mik umak umik umak umik, modine
Mik umak umik umak umik, nyuwunke (amin..)
Moga dikabulke,
Opo wae sing dadi penjaluk’e..

Mik umak umik umak umik, modine
Mik umak umik umak umik, ndongakke (amin..)
Moga pinaringan,
Katebihno urip sing kekurangan..

[ver: lyrics]
[ar: didi kempot]
[ti: umak umik]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:15]
[00:01.14]Umak Umik – Didi Kempot
[00:03.14][00:13.01][01:18.31][01:37.74][01:58.13][04:13.64]
[00:04.14][00:08.14]Mik umak umik umak umik..,
[00:22.26]Klosone digelar dhayohe wis teko,
[00:26.93]Golek panggon dewe-dewe..
[00:31.81]Sing nduwe omah, lungguh silo
[00:35.50]Ning ngarep dewe..
[00:39.74][02:16.01]Jenang abang putih, nganggo gulo jowo
[00:44.24][02:20.52]Nambah komplit sesajene..
[00:49.01][02:24.92]Duwit bina, dielungke
[00:53.04][02:28.99]Dadi sranane..
[00:57.18][02:33.01]Modine, (ndongakke)
[01:01.00][02:37.21]Dhayohe, (ndongakke)
[01:05.58][02:41.81]Modine, (nyuwunke)
[01:09.84][02:45.93]Dhayohe, (nyuwunke)
[01:14.13][02:50.44]Umak umik..
[01:20.99][01:39.88][02:54.55][03:13.68][03:34.25][03:54.46]Mik umak umik umak umik, modine
[01:25.26][01:44.80][03:00.75][03:59.93]Mik umak umik umak umik, ndongakke (amin..)
[01:30.21][03:06.00][03:45.67]Moga dikabulke,
[01:32.98][03:08.67][03:47.80]Opo wae sing dadi penjaluk’e..
[01:49.20][03:25.03][04:04.60]Moga pinaringan,
[01:52.48][03:28.27][04:07.79]Katebihno urip sing kekurangan..
[01:59.13]reff :
[02:01.22]”nggih poro sederek sedoyo,
[02:03.83]bilih ing dinten meniko,
[02:06.43]dalem, dipun atur kalian denmas bagus setiawan
[02:12.62]mugi-mugi panyuwunipun saget dipun kabulaken, amin..”
[03:20.21][03:39.94]Mik umak umik umak umik, nyuwunke (amin..)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=64E07gKhR0E

Sewu Siji

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Aduh romo ibu, ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku..
Tak rumangsani, aku nduweni dosa
Nganti saiki, isih kroso ning dodo..

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

reff :
Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..
Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

[ver: lyrics]
[ar: didi kempot]
[ti: sewu siji]
[al: dangdut]
[by: yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:01.97]Sewu Siji
[00:15.97]Versi : Didi Kempot
[00:18.97][00:53.89][01:26.50][02:15.05][02:35.90][03:10.84][04:12.74]
[00:21.97][02:38.90]>>>
[00:22.97][02:39.90]>>
[00:23.97][02:40.90]>
[00:24.97]Aduh romo ibu, ngapuranen aku
[00:31.77]Yen ono salah lan luputku..
[00:39.56]Tak rumangsani, aku nduweni dosa
[00:45.64]Nganti saiki, isih kroso ning dodo..
[00:58.46][02:41.90]Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
[01:05.64][02:49.69]Memuji marang, kang kuoso
[01:12.82][02:57.06]Mugi enggal entuk, paring pangapuro
[01:20.06][03:04.15]Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..
[01:31.20][03:16.34]Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
[01:38.85][03:22.02]Yen nganti ono sewu siji sing wani,
[01:45.71][03:29.64]Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
[01:52.39][03:36.58]Yen nganti ono sewu siji sing lali..
[02:00.25][03:44.02][03:58.92]Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
[02:07.67][03:51.47][04:06.01]Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..
[02:18.05]==didi kempot, sewu siji==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8gEqUyP2Ksc

Cucak Rowo (dian kusuma)

Ciptaan : ??
Vokal : Dian Kusuma
Produksi : IMC Record

Dicoba, coba melempar manggis
Manggis dilempar, mangga didapat..
Dicoba, coba melamar gadis
Gadis dilamar, janda didapat..

Jamane, jamane jaman edan
Wong tuwo, rabi perawan..
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Iki piye iki piye iki piye,
Wong tuwo, rabi perawan..
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Manuk’e, manuk’e cucak rowo
Cucak rowo, dowo buntute..
Buntute, sing akeh wulune
Yen digoyang ser ser aduh penak’e..

reff :
kembali keatas..dicoba,dicoba melempar…
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: cucak rowo]
[al: bosas jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:01.02]Cucak Rowo
[00:26.02]Versi : Dian Kusuma
[00:29.02][02:28.05][03:04.05][05:11.79]
[00:32.02][03:07.02]>>>
[00:33.02][03:08.02]>>
[00:34.02][03:09.02]>
[00:35.02][03:10.96]Dicoba, coba melempar manggis
[00:41.67][03:18.15]Manggis dilempar, mangga didapat..
[00:49.09][03:24.99]Dicoba, coba melamar gadis
[00:55.67][03:31.92]Gadis dilamar, janda didapat..
[01:03.04][03:40.21]Jamane, jamane jaman edan
[01:09.75][03:46.26]Wong tuwo, rabi perawan..
[01:16.65][03:54.08]Prawane, yen bengi nangis wae
[01:23.89][04:00.72]Amargo wedi, karo manuk’e..
[01:31.74][04:08.03]Iki piye iki piye iki piye,
[01:37.90][04:15.38]Wong tuwo, rabi perawan..
[01:44.91][04:22.33]Prawane, yen bengi nangis wae
[01:52.22][04:29.11]Amargo wedi, karo manuk’e..
[02:00.08][04:36.62]Manuk’e, manuk’e cucak rowo
[02:06.77][04:42.92]Cucak rowo, dowo buntute..
[02:14.26][04:50.79]Buntute, sing akeh wulune
[02:21.17][04:57.84][05:04.85]Yen digoyang ser ser aduh penak’e..
[02:31.05]==dian kusuma, cucak rowo==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=__QCt0XKuKI