Ngitung Dina

Versi: Tia S.

Sampai kapan kula, ngenteni sampean
Setaun rong wulan, durung ana jawaban
Kula pegel nunggu nunggu lamaran..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

reff :
Ibarat wong kerja, pasti ngitung dina
Ora bedane dirie kula..

Jiwa lan raga, rasane kesiksa
Nunggu sampean, sing durung teka
Janji-janjine ora nyata,
Sun pegel ngitungi dina..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

reff :
Ibarat wong kerja, pasti ngitung dina
Ora bedane dirie kula..

Jiwa lan raga, rasane kesiksa
Nunggu sampean, sing durung teka
Janji-janjine ora nyata,
Sun pegel ngitungi dina..

Sampai kapan kula, ngenteni sampean
Setaun rong wulan, durung ana jawaban
Kula pegel nunggu nunggu lamaran..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *