Kenyo Ngawi

Versi: Didi Kempot

Wulan telu.., tanggal selawe
Dek semono, tak kanthi menyang omahe
Wetan lawu.., ngawi kuthane
Ngelingake, sepisanan tepung kowe..

Koyo konang, sing mabur ono petengan
Nuntun aku, sing wis tau salah dalan
Mung sliramu, sing gawe atiku padhang
Nganti seprene, mugi langgeng sing bebrayan..

reff :
Tresnamu ra lamis, ra koyo sing uwis-uwis
Nganti seprene tansah setyo ora kalis,
Atiku sing loro, ketaton wong dek semono
Kenyo ngawi, tekamu sing dadi tombo..

Koyo konang, sing mabur ono petengan
Nuntun aku, sing wis tau salah dalan
Mung sliramu, sing gawe atiku padhang
Nganti seprene, mugi langgeng sing bebrayan..

reff :
Tresnamu ra lamis, ra koyo sing uwis-uwis
Nganti seprene tansah setyo ora kalis,
Atiku sing loro, ketaton wong dek semono
Kenyo ngawi, tekamu sing dadi tombo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *