Impenku

Versi: Nonik Aprilia

Dek mau bengi, wancine jam siji
Kedadak tangi, krungu uwong nothok thori
Tak rungok’ake, keprungu guyone..
Tak gatek’ake, mangsuline semengawe..

Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..

reff :
Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *