Sopo Wonge

Versi: Nur Hidayah

Sopo wonge nora bingung, duh aduh biyung
Yen nyawang solah bawane,
Rino wengi angreridu atiku,
Kang tansah dadi impenku..

Sopo wonge sopo wonge, duh lae lae
Nora kesengsem atine,
Priyo bagus kang prasojo solahe,
Katon luhur bebudine..

Dasar alus yen ngendiko,
Gandhes wasis kewelo welo,
Yen munggu wanito mergo?, mring asmoro..
Gumrebut rebut rebuting ngarso..

Ibo kuciwo atiku, duh aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno,
Uripku ning alam ndunyo, duh romo
Mugi mugi pinuduho..

reff :
Sopo wonge nora bingung, duh aduh biyung
Yen nyawang solah bawane,
Priyo bagus kang prasojo solahe,
Katon luhur bebudine..

Dasar alus yen ngendiko,
Gandhes wasis kewelo welo,
Yen munggu wanito mergo?, mring asmoro..
Gumrebut rebut rebuting ngarso..

Ibo kuciwo atiku, duh aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno,
Uripku ning alam ndunyo, duh romo
Mugi mugi pinuduho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *