Badan Siji

Versi: Nunung Mustika

PIRA LAWAS JAMANE, PIRA LAWAS WAKTUNE
PIRA LAWAS TAUNE..
ISUN MENJALIN CINTA,KARO KAKANG SING TEK PUJA
SEBAB KULANE SUKA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

reff :
RUMASA ADUH RUMASA, RUMASA BLI DUE DUNYA
RUMASA ADUH RUMASA, KULANE WONG WADON HINA
KAKANG AJA SEDIH, KAKANG KUDU NRIMA
BOKAT MENGKO, KULA BESUK BAHAGIA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

reff :
RUMASA ADUH RUMASA, RUMASA BLI DUE DUNYA
RUMASA ADUH RUMASA, KULANE WONG WADON HINA
KAKANG AJA SEDIH, KAKANG KUDU NRIMA
BOKAT MENGKO, KULA BESUK BAHAGIA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *