Sak Benere

Versi: Suliyana

Sun piloni lakune angin,
Jalaran pisah isun nong riko,
Sing tau biso sun weruhi maning,
Eseme lan tingkahe..

Sun tinggal riko mung sedelo,
Sun anggep menyang hang gancang teko,
Tapi sing podo ambi hang sun kiro,
Sun teko riko sing ono..

reff:
Sak benere.., sing ono niatan ninggal
Riko eman.., hang wis dadi pujaan..
Kari yo.., kari keroso kangen
Opo tah.., sun nyoto dilalek’aken..

Riko keneng setan paran,
He sampek nganteni sun sing srantan, ho..
Riko keneng howo endi,
Sampek kabeh welas kudu, riko pulungi..

Ulihe isun getun getuni,
Cengeng raino yo lan bengi,
Kelangan riko duh kembange ati,
Apuwo dadi gedigi..

reff:
Sak benere.., sing ono niatan ninggal
Riko eman.., hang wis dadi pujaan..
Kari yo.., kari keroso kangen
Opo tah.., sun nyoto dilalek’aken..

Riko keneng setan paran,
He sampek nganteni sun sing srantan, ho..
Riko keneng howo endi,
Sampek kabeh welas kudu, riko pulungi..

Ulihe isun getun getuni,
Cengeng raino yo lan bengi,
Kelangan riko duh kembange ati,
Apuwo dadi gedigi..

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *