Kudangan (demy)

Versi : Demy

Kudangan… atinisun,
Opo keroso dung sun kangeni..
Kudangan… atinisun,
Ojo mung teko liwat mimpi..

Wis kadung isun,
Welas setengah mati..
Hang sun pikir kapan tah biso,
Riko nyang isun biso nemoni..

Hang sun kudang-kudang,
Dudu rupo lan dunyane..
Hang sun kudang-kudang,
Ati hang tulus welase..

Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..
Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..

reff:
Hang sun kudang-kudang,
Dudu rupo lan dunyane..
Hang sun kudang-kudang,
Ati hang tulus welase..

Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..
Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..

Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..
Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..
Sing ono maning hang isun welasi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *