Tutupe Wirang

Versi: Demy

Sun mung biso ngucap sepuro,
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli,
Arep terus terang isun sing mentolo,
Masio ring batin isun kesikso..

Dudu welase hang sun karepno,
Dudu arane hang isun impekno,
Ono wong liyo hang manggon nong ati,
Saiki menyang embuh nong endi..

reff:
Welas isun hang ilang,
Kegowo angin nong awang-awang,
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang,
Riko hang dadi tutupe wirang..

reff:
Sun mung biso ngucap sepuro,
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli,
Arep terus terang isun sing mentolo,
Masio ring batin isun kesikso..

Dudu welase hang sun karepno,
Dudu arane hang isun impekno,
Ono wong liyo hang manggon nong ati,
Saiki menyang embuh nong endi..

reff:
Welas isun hang ilang,
Kegowo angin nong awang-awang,
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang,
Riko hang dadi tutupe wirang..

Welas isun hang ilang,
Kegowo angin nong awang-awang,
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang,
Riko hang dadi tutupe wirang..

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *