Nemahi

Versi: Waljinah

[bowo]
Eling ora.., sliramu.., janji dewe..,
Mbiyen neng, ngarepku..
Yen kelakon.., dadi garwo..
Nedyo siri..i…k..,
Nora poligami mbesuk..,
Ngemungno laku sak kloron..

Wis nggalimat nggone mitut?,
Koyo-koyo bener kandhane,
Wengi ngecut tibo wurung,
Teko bedo, karo wekasane..

Ndino-ndino tansah bingung,
Kloro loro, memelas sambate
Sambat ngersun ngeruk gulung,
Datan biso, kawetu gunane..

Jroning ati, mondho mondho cirine pribadi
Ora ngimpi,ora ngiro kelakon nemahi
Putusaning mung dibuwuh?,
Lilo lego, nrimo sak kadare..
Timbange kedarung-darung,
Mundhak soyo, rusaking agami..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *