Moro Tangan

Versi: Suliyana

Sirno wis welas isun, cukup ono ring kene baen
Sun sabar-sabari, riko kok malah tambah ndadi
Magih jangget seru nong pikiran,
Kari gampang riko moro tangan..

Semburat kabeh roso,
Kadhung sun iling ceritane,
Luntur kepingine,
Urip bareng riko yo selawase..
Ho..ho….

reff :
Sirno wis welas isun, cukup ono ring kene baen
Sun sabar-sabari, riko kok malah tambah ndadi
Magih jangget seru nong pikiran,
Kari gampang riko moro tangan..

Semburat kabeh roso,
Kadhung sun iling ceritane,
Luntur kepingine,
Urip bareng riko yo selawase..
Ho..ho….

Semburat kabeh roso,
Kadhung sun iling ceritane,
Luntur kepingine,
Urip bareng riko yo selawase..
Ho..ho….
Ho..ho….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *