Janji Rukun

Versi: Waljinah

[bowo]
Kang yogdyo? siro elingo..,
Ayuo siro pisah tuhu..,
Ning esti..,
Sungkem mring bongso mrih luhur..,
Watak murko sirnano..
Ayuo siro ngegungken ing dirinipun..
Dadiyo satriyo tomo..
Hing karso mung amrih becik..

Janji rukun, lahir lan batine
Opo wae gampang kelakon sedyane,
Janji rukun, kabeh tumindhak’e
Gotong royong enggal rampung, garapane..

Ayo…, kito rukun..
Ayo…, kito mbangun..
Ayo…, kito rukun..
Ayo…, kito mbangun..

reff :
Janji rukun, lahir lan batine
Opo wae gampang kelakon sedyane,
Janji rukun, kabeh tumindhak’e
Gotong royong enggal rampung, garapane..

Ayo…, kito rukun..
Ayo…, kito mbangun..
Ayo…, kito rukun..
Ayo…, kito mbangun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *