Keliwat Kangen (banyuwangian)



Versi: Suliyana

Gedigi rasane wong nyonggo kangen,
Raino bengi nong ati sing biso ayem,
Dienggo turu moto koyo sing gelem,
Mergo kangene yo wis keliwat kangen..

Gedigi rasane wong adoh demenan,
Ati bingung pikiran sing karuan,
Awak gering mergo sing kurang mangan,
Kepingin nyanding urip keloronan..

reff :
Masiyo akeh kembang ring taman,
Mung siji riko kembang pilihan,
Masiyo akeh gudo ring dalan,
Mung siji riko dadi angenan..

Gedigi rasane wong adoh demenan,
Ati bingung pikiran sing karuan,
Awak gering mergo sing kurang mangan,
Kepingin nyanding urip keloronan..

reff :
Masiyo akeh kembang ring taman,
Mung siji riko kembang pilihan,
Masiyo akeh gudo ring dalan,
Mung siji riko dadi angenan..

Masiyo akeh kembang ring taman,
Mung siji riko kembang pilihan,
Masiyo akeh gudo ring dalan,
Mung siji riko dadi angenan..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Suliyana]
[ti: Keliwat Kangen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[id: oslhzbsb]
[00:01.22]Keliwat Kangen
[00:28.69]by: Suliyana
[00:31.69]
[00:34.69]>>>
[00:35.69]>>
[00:36.69]>
[00:37.69]Gedigi rasane wong nyonggo kangen,
[00:45.20]Raino bengi nong ati sing biso ayem,
[00:53.26]Dienggo turu moto koyo sing gelem,
[01:01.07]Mergo kangene yo wis keliwat kangen..
[01:09.64]Gedigi rasane wong adoh demenan,
[01:17.58]Ati bingung pikiran sing karuan,
[01:24.95]Awak gering mergo sing kurang mangan,
[01:32.14]Kepingin nyanding urip keloronan..
[01:40.02]
[01:43.02]==suliyana, keliwat kangen==
[02:06.69]
[02:09.69]>>>
[02:10.69]>>
[02:11.69]>
[02:12.59]Masiyo akeh kembang ring taman,
[02:20.90]Mung siji riko kembang pilihan,
[02:29.03]Masiyo akeh gudo ring dalan,
[02:36.59]Mung siji riko dadi angenan..
[02:44.84]
[02:53.18]Gedigi rasane wong adoh demenan,
[03:01.34]Ati bingung pikiran sing karuan,
[03:09.47]Awak gering mergo sing kurang mangan,
[03:16.66]Kepingin nyanding urip keloronan..
[03:24.47]
[03:27.47]==keliwat kangen, suliyana==
[03:51.47]
[03:54.47]>>>
[03:55.47]>>
[03:56.47]>
[03:57.13]Masiyo akeh kembang ring taman,
[04:04.98]Mung siji riko kembang pilihan,
[04:13.23]Masiyo akeh gudo ring dalan,
[04:20.92]Mung siji riko dadi angenan..
[04:28.98]
[04:41.55]>>>
[04:42.55]>>
[04:43.55]>
[04:44.55]Masiyo akeh kembang ring taman,
[04:52.61]Mung siji riko kembang pilihan,
[05:00.24]Masiyo akeh gudo ring dalan,
[05:07.93]Mung siji riko dadi angenan..
[05:16.68]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s