Ndablek

Versi: Didi Kempot

Kurang asem mestine ora kecut,
Kurang asin ditambah uyahe,
Yen ra seneng mbok yo ojo kebacut,
Ngele’-elek’, ngomong sak penak’e…

Kulit gajah dudu kulit wedhus,
Senajan podho, bedo kulite
Mbokyo sing genah kowe ojo gemagus,
Titenono, mbesuk tembe mburine..

reff :
Ora melu nandur, kok pingin parine
Wong kepingin mangan, kok golek penak’e
(Cempluk adah uyah),
(Weteng njembluk kakean polah..)

Kulit gajah dudu kulit wedhus,
Najan podho, bedo kulite
Mbokyo sing genah kowe ojo gemagus,
Titenono, mbesuk tembe mburine..

reff :
Kurang asem mestine ora kecut,
Kurang asin ditambah uyahe,
Sing ra seneng mbok yo ojo kebacut,
Ngele’-elek’, ngomong sak penak’e…

Kulit gajah dudu kulit wedhus,
Senajan podho, bedo kulite
Mbokyo sing genah kowe ojo gemagus,
Titenono, mbesuk tembe mburine..

reff :
Ora melu nandur, kok pingin parine
Wong kepingin mangan, kok golek penak’e
(Cempluk adah uyah),
(Weteng njembluk isine uyah..)

Kulit gajah dudu kulit wedhus,
Senajan podho, bedo kulite
Mbokyo sing genah kowe ojo gemagus,
Titenono, leh tembe mburine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *