Rahayu

Versi: Waljinah

Kudangane poro sepuh,
Sugih putro, sarto sugih putri
Bondho dunyo kecukupan,
Ora luwih, ugo ora kurang..

Ora pareng podho kisruh,
Mundhak soyo, ngedohke pametu
Gendhon rukun bebarengan,
Sarwo asih, marang sanak kadang..

Begjane wong kebeneran,
Margo nggone, temen lan mituhu
Sruwah sruwih keturutan,
Panyuwune.., manggiho rahayu..

Yen mangging ngunduri sepuh,
Hangobati, dedalan sing padhang
Dimene dilaranipun,
Ngoracapi, bebrayan ning nriman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *