Bojo Napi

Versi: Didi Kempot

Salahku uwis tak tebus ning kono,
Pirang taun tak lakoni, ing kunjoro
(Tresnamu ra malih), setyo nganti aku mulih
Wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

reff :
Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

reff :
Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

reff :
Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

2 comments

  • mas brow….saya mau requez lagune ”Titik hayuti” judule kijing miring …..
    Tolong uploadkan link mp3 nya ya…..soale dah ku cari kemana2 gax ketemu ee….tankZ suksess teruss liriknya^

    • trim’s telah mampir, sepertinya belum ada yang ngaplod kijing miring vs tutik hayuti, memang banyak file kijing miring di yutub tapi semuanya tidak sama,dan diarsip saya kijing miring yang dibawakan ira sofira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *