Metek Dodo

Versi: Suliyana

Weruho gedigi, sing kiro sun liwati
Dalan hang akeh eri..
Sing sepisan pindho dilarani,
Tatu keliwat peri..

Dudu mung isun, hang metek dodo
Wong wadon atine podo..
Cacak goleto, wong wadon liyo
Hang betah nong tingkah riko..

reff :
Ojo gemedhe, dung durung gedhe, ojo gemedhe
Ojo semugih dung durung sugih, ojo semugih
Sandang pangan nunut mertuo,tingkahe ngalahi rojo..
Wis cukup, semene bain..

Tatu hang digawe, nyikso nong batin
Welas isun, nono regane..

Dudu mung isun, hang metek dodo
Wong wadon atine podo..
Cacak goleto, wong wadon liyo
Hang betah nong tingkah riko..

reff :
Ojo gemedhe, dung durung gedhe, ojo gemedhe
Ojo semugih dung durung sugih, ojo semugih
Sandang pangan nunut mertuo, tingkahe ngalahi rojo..
Wis cukup, semene bain..

Tatu hang digawe, nyikso nong batin
Welas isun, nono regane..
Welas isun, nono regane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *