Weruh Dewek (suliyana)

“WERUH DEWEK” Versi Suliyana

Dompol dompolan, nong duwuran uwohe kepundung
Seru gembele, empange sampek temiyung
Tego temenan, runtang runtung nongarep isun
Kalingono, welase yo mung mertanggung..

Sing ngrumangsani, diwelasi sing nggatekno
Nono siso, welase ati sun kabehno
Balesane, yo mung nggawe ati loro
Sun weruh dewek, dudu jare teko wong liyo..

reff :
Kelambi kuning, direndo rendo
Kelendi maning nyang ati loro..
Kelambi kuning, dipeniteni
Kelendi maning sing keneng diaboti..

Dompol dompolan, nong duwuran uwohe kepundung
Seru gembele, empange sampek temiyung
Tego temenan, runtang runtung nongarep isun
Kalingono, welase yo mung mertanggung..

Sing ngrumangsani, diwelasi sing nggatekno
Nono siso, welase ati sun kabehno
Balesane, yo mung nggawe ati loro
Sun weruh dewek, dudu jare teko wong liyo..

reff :
Kelambi kuning, direndo rendo
Kelendi maning nyang ati loro..
Kelambi kuning, dipeniteni
Kelendi maning sing keneng diaboti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *