Tandang Gawe

Versi: Catur Arum ft. Adistya Mayasari

Lk :
Wong urip iki kudu akeh, akeh perjuangane
Wong wani urip kudu wani,wani tandang gawe

Pr :
Paran maning, dadi wong lanang
Ojo sampek, males malesan
Ayo ilangno gengsi,
Hang penting dilakoni..
Ojo nuruti gengsi,
Hang penting ditelateni..

Megawe paran bain, sing dadi masalah
Hang penting.., ono asile..
Hang penting.., ojo wujude..

reff :
Lk :
Ayo wis tandang mulai saiki,
Ayo wis podo cekatan tangi,
Ditekati tekade tekad gedi..

Timbangane ngalor ngidul males malesan,
Biso biso malah dadi omongan,
Podo podo dinggo tandang tandang gawe,
Podo podo tandang hang ono asile..

reff :
Pr :
Paran maning, dadi wong lanang
Ojo sampek, males malesan
Ayo ilangno gengsi,
Hang penting dilakoni..
Ojo nuruti gengsi,
Hang penting ditelateni..

Megawe paran bain, sing dadi masalah
Hang penting.., ono asile..
Hang penting.., ojo wujude..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *