Sun Sulungi

Versi: Suliyana

Sun sulungi timbangane sing keduman,
Sun sulungi mumpung durung kesulungan,
Mergane riko hang dadi rebutan,
Yaduh paman myane, sing getun mburian..

Larene yo nguweni,
Ati ambi ngelungno tangan,
Duh senenge ati, saiki sing ketulungan
Sun sulungi myakne isun, sing kelangan..

reff :
Jare wong jowo tak dhisik’i,
Timbang getun ring dino mburi,
Aran wong getun sing mari-mari,
Yo enak’e, bangur sun sulungi..

Sun sulungi, tak dhisik’i
Sun sulungi, tak dhisik.i yo..

reff :
Sun sulungi timbangane sing keduman,
Sun sulungi mumpung durung kesulungan,
Mergane riko hang dadi rebutan,
Yaduh paman myane, sing getun mburian..

Larene yo nguweni,
Ati ambi ngelungno tangan,
Duh senenge ati, saiki sing ketulungan
Sun sulungi myakne isun, sing kelangan..

reff :
Jare wong jowo tak dhisik’i,
Timbang getun ring dino mburi,
Aran wong getun sing mari-mari,
Yo enak’e, bangur sun sulungi..

Sun sulungi, tak dhisik’i
Sun sulungi, tak dhisik.i yo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *