Ngitung Dina

Ciptaan : E. Thorikin
Vokal : Tia S.
Produksi : Dian Records

Sampai kapan kula, ngenteni sampean
Setaun rong wulan, durung ana jawaban
Kula pegel nunggu nunggu lamaran..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

reff :
Ibarat wong kerja, pasti ngitung dina
Ora bedane dirie kula..

Jiwa lan raga, rasane kesiksa
Nunggu sampean, sing durung teka
Janji-janjine ora nyata,
Sun pegel ngitungi dina..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

reff :
Ibarat wong kerja, pasti ngitung dina
Ora bedane dirie kula..

Jiwa lan raga, rasane kesiksa
Nunggu sampean, sing durung teka
Janji-janjine ora nyata,
Sun pegel ngitungi dina..

Sampai kapan kula, ngenteni sampean
Setaun rong wulan, durung ana jawaban
Kula pegel nunggu nunggu lamaran..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

[ver: lyrics]
[id: llauvasz]
[ar: Tia S]
[ti: Ngitung Dina]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:01.00]Ngitung Dina
[00:40.31]Versi : Tia S.
[00:43.31][01:07.14][01:31.86][02:07.11][02:52.73][03:27.67][04:12.54][04:37.31]
[00:46.31][01:51.38][03:11.94]>>>
[00:47.31][01:52.38][03:12.94]>>
[00:48.31][01:53.38][03:13.94]>
[00:49.31][03:54.69]Sampai kapan kula, ngenteni sampean
[00:55.97][04:00.87]Setaun rong wulan, durung ana jawaban
[01:01.47][04:06.55]Kula pegel nunggu nunggu lamaran..
[01:13.08][02:33.44][04:18.65]Padahal ngomonge, janji wulan sanga
[01:19.44][02:40.01][04:24.70]Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
[01:25.12][02:45.99][04:30.57]Tapi bohong sun pegel ngitung dina..
[01:54.38][03:14.94]Ibarat wong kerja, pasti ngitung dina
[02:00.56][03:21.49]Ora bedane dirie kula..
[02:12.86][03:33.65]Jiwa lan raga, rasane kesiksa
[02:18.47][03:39.09]Nunggu sampean, sing durung teka
[02:23.97][03:44.83]Janji-janjine ora nyata,
[02:27.08][03:47.70]Sun pegel ngitungi dina..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=EIgTRe5hbP8

Advertisements

Kenyo Ngawi

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Wulan telu.., tanggal selawe
Dek semono, tak kanthi menyang omahe
Wetan lawu.., ngawi kuthane
Ngelingake, sepisanan tepung kowe..

Koyo konang, sing mabur ono petengan
Nuntun aku, sing wis tau salah dalan
Mung sliramu, sing gawe atiku padhang
Nganti seprene, mugi langgeng sing bebrayan..

reff :
Tresnamu ra lamis, ra koyo sing uwis-uwis
Nganti seprene tansah setyo ora kalis,
Atiku sing loro, ketaton wong dek semono
Kenyo ngawi, tekamu sing dadi tombo..

Koyo konang, sing mabur ono petengan
Nuntun aku, sing wis tau salah dalan
Mung sliramu, sing gawe atiku padhang
Nganti seprene, mugi langgeng sing bebrayan..

reff :
Tresnamu ra lamis, ra koyo sing uwis-uwis
Nganti seprene tansah setyo ora kalis,
Atiku sing loro, ketaton wong dek semono
Kenyo ngawi, tekamu sing dadi tombo..

[ver: lyrics]
[id: bvicvcsz]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kenyo Ngawi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.19]Kenyo Ngawi
[00:17.48]Versi: Didi Kempot
[00:20.48][01:29.17][02:25.55][03:18.29][04:14.84]
[00:23.48][01:50.27][02:44.37][03:39.09]>>>
[00:24.48][01:51.27][02:45.37][03:40.09]>>
[00:25.48][01:52.27][02:46.37][03:41.09]>
[00:26.48]Wulan telu.., tanggal selawe
[00:34.03]Dek semono, tak kanthi menyang omahe
[00:42.50]Wetan lawu.., ngawi kuthane
[00:49.42]Ngelingake, sepisanan tepung kowe..
[00:57.85][02:47.37]Koyo konang, sing mabur ono petengan
[01:05.64][02:54.65]Nuntun aku, sing wis tau salah dalan
[01:13.06][03:03.20]Mung sliramu, sing gawe atiku padhang
[01:21.07][03:10.40]Nganti seprene, mugi langgeng sing bebrayan..
[01:53.27][03:42.09]Tresnamu ra lamis, ra koyo sing uwis-uwis
[02:01.12][03:50.19]Nganti seprene tansah setyo ora kalis,
[02:08.53][03:57.72]Atiku sing loro, ketaton wong dek semono
[02:16.50][04:05.78]Kenyo ngawi, tekamu sing dadi tombo..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HpNRO0fDg7g

Impenku

Nonik-Aprilia_1
Versi: Nonik Aprilia

Dek mau bengi, wancine jam siji
Kedadak tangi, krungu uwong nothok thori
Tak rungok’ake, keprungu guyone..
Tak gatek’ake, mangsuline semengawe..

Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..

reff :
Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..
—————–
[ver: lyrics]
[id: supnaosz]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Impenku]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:01.00]Impenku
[00:28.00]Versi : Nonik Aprilia
[00:31.00][03:09.02][05:07.04]
[00:34.00][03:33.50]>>>
[00:35.00][03:34.50]>>
[00:36.00][03:35.50]>
[00:37.00]Dek mau bengi, wancine jam siji
[00:52.03]Kedadak tangi, krungu uwong nothok thori
[01:06.69]Tak rungok’ake, keprungu guyone..
[01:21.76]Tak gatek’ake, mangsuline semengawe..
[01:36.75][03:36.50]Alon-alon.., aku ngajak guyon..
[01:55.56][03:55.37]Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
[02:27.72][04:26.19]Aduh impenku, suwe tan ketemu..
[02:49.49][04:46.80]Tego mring aku..kabarmu piye, wong bagus..
—————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=u0wvUeh8W7U

Janji Suci (tia inova)

Versi: Tatim S ft. Tia Inova

Pr :
Duh kangmas jare kuh demen,
Ning kula jare kuh kangen,
Poma aja kanggo dolanan,
Sing tek jaluk kudu temenan..

Lk :
Sumpah mati kakange janji,
Bli bakal arep ngingkari,
Cintane kakang mung siji,
Cuma senok sing tek anti..

Pr : Ibarat kula sing dadi kembange
Lk : Kakang kumbange..
Pr : Ibarat kula sing dadi wulane
Lk : Kakang lintange..
Duet : Susah seneng, wong loro bareng nglakoni

reff :
Lk :
Njaluk apa, srog ngomonga
Demi cinta ning tia, kakange rela..
Pr :
Dudu emas, lan permata
Sing di jaluk, emane tumekang tua..
Duet : Janji suci, sampe sehidup semati..

kembali ke atas..duh kangmas jare…
—————
[ver: lyrics]
[id: lvvvaqsz]
[ar: Tia Inova f. Tatim S]
[ti: Janji Suci]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:40]
[00:01.07]Janji Suci
[00:41.01]Versi : Tatim S f. Tia Inova
[00:44.01][01:06.09][01:51.79][02:37.19][03:26.32][04:11.77][04:57.23][05:46.65][06:31.48]
[00:47.01][02:20.21][04:40.16]>>>
[00:48.01][02:21.21][04:41.16]>>
[00:49.01][02:22.21][04:42.16]>
[00:50.01][03:09.94][05:29.89]Pr: Duh kangmas jare kuh demen,
[00:54.14][03:14.01][05:33.77]Pr: Ning kula jare kuh kangen,
[00:57.75][03:17.63][05:37.64]Pr: Poma aja kanggo dolanan,
[01:01.33][03:21.44][05:41.27]Pr: Sing tek jaluk kudu temenan..
[01:14.12][03:34.13][05:54.08]Lk: Sumpah mati kakange janji,
[01:17.80][03:37.64][05:57.62]Lk: Bli bakal arep ngingkari,
[01:21.42][03:41.32][06:01.10]Lk: Cintane kakang mung siji,
[01:24.94][03:44.95][06:05.03]Lk: Cuma senok sing tek anti..
[01:29.91][03:49.14][06:09.34]Pr: Ibarat kula sing dadi kembange
[01:33.58][03:53.70][06:13.36]Lk: Kakang kumbange..
[01:36.83][03:57.08][06:17.40]Pr: Ibarat kula sing dadi wulane
[01:40.71][04:00.70][06:20.88]Lk: Kakang lintange..
[01:43.41][04:03.58][06:24.09]Duet: Susah seneng, wong loro bareng nglakoni
[02:23.21][04:43.16]Lk: Njaluk apa, srog ngomonga
[02:30.03][04:50.10]Lk: Demi cinta ning tia, kakange rela..
[02:47.03][05:06.76]Pr: Dudu emas, lan permata
[02:53.97][05:13.89]Pr: Sing di jaluk, emane tumekang tua..
[03:01.09][05:21.32]Duet: Janji suci, sampe sehidup semati..
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7OQOiq4cMYU

Sopo Wonge

Ciptaan : ??
Vokal : Nur Hidayah
Produksi : TVRI Jawa Timur

Sopo wonge nora bingung, duh aduh biyung
Yen nyawang solah bawane,
Rino wengi angreridu atiku,
Kang tansah dadi impenku..

Sopo wonge sopo wonge, duh lae lae
Nora kesengsem atine,
Priyo bagus kang prasojo solahe,
Katon luhur bebudine..

Dasar alus yen ngendiko,
Gandhes wasis kewelo welo,
Yen munggu wanito mergo?, mring asmoro..
Gumrebut rebut rebuting ngarso..

Ibo kuciwo atiku, duh aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno,
Uripku ning alam ndunyo, duh romo
Mugi mugi pinuduho..

reff :
Sopo wonge nora bingung, duh aduh biyung
Yen nyawang solah bawane,
Priyo bagus kang prasojo solahe,
Katon luhur bebudine..

Dasar alus yen ngendiko,
Gandhes wasis kewelo welo,
Yen munggu wanito mergo?, mring asmoro..
Gumrebut rebut rebuting ngarso..

Ibo kuciwo atiku, duh aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno,
Uripku ning alam ndunyo, duh romo
Mugi mugi pinuduho..

[ver: lyrics]
[id: unclcasz]
[ar: nur hidayah]
[ti: sopo wonge]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 6:14]
[00:01.00]Sopo Wonge
[00:21.00]Versi : Nur Hidayah
[00:24.00][03:13.26][06:04.94]
[00:27.00][03:42.38]>>>
[00:28.00][03:43.38]>>
[00:29.00][03:44.38]>
[00:30.00][03:45.38]Sopo wonge nora bingung, duh aduh biyung
[00:38.33][03:55.49]Yen nyawang solah bawane,
[00:45.18]Rino wengi angreridu atiku,
[00:53.18]Kang tansah dadi impenku..
[01:00.90]Sopo wonge sopo wonge, duh lae lae
[01:08.34]Nora kesengsem atine,
[01:15.96][04:05.04]Priyo bagus kang prasojo solahe,
[01:23.92][04:15.28]Katon luhur bebudine..
[01:33.78][04:24.93]Dasar alus yen ngendiko,
[01:42.06][04:32.70]Gandhes wasis kewelo welo,
[01:54.30][04:45.31]Yen munggu wanito mergo?, mring asmoro..
[02:12.90][05:03.49]Gumrebut rebut rebuting ngarso..
[02:31.30][05:21.63]Ibo kuciwo atiku, duh aduh biyung
[02:43.56][05:33.68]Koyo koyo tanpo guno,
[02:53.34][05:43.65]Uripku ning alam ndunyo, duh romo
[03:04.03][05:54.17]Mugi mugi pinuduho..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=x6b2EOM3KkI

Badan Siji

Ciptaan : Nunung Mustika
Vokal : Nunung Mustika
Produksi : ??

PIRA LAWAS JAMANE, PIRA LAWAS WAKTUNE
PIRA LAWAS TAUNE..
ISUN MENJALIN CINTA,KARO KAKANG SING TEK PUJA
SEBAB KULANE SUKA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

reff :
RUMASA ADUH RUMASA, RUMASA BLI DUE DUNYA
RUMASA ADUH RUMASA, KULANE WONG WADON HINA
KAKANG AJA SEDIH, KAKANG KUDU NRIMA
BOKAT MENGKO, KULA BESUK BAHAGIA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

reff :
RUMASA ADUH RUMASA, RUMASA BLI DUE DUNYA
RUMASA ADUH RUMASA, KULANE WONG WADON HINA
KAKANG AJA SEDIH, KAKANG KUDU NRIMA
BOKAT MENGKO, KULA BESUK BAHAGIA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

[ver: lyrics]
[id: akwkcqsz]
[ar: Nunung Mustika]
[ti: Badan Siji]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:02.01]BADAN SIJI
[00:18.01]Versi : Nunung Mustika
[00:21.39][00:48.82][01:22.79][01:55.11][02:08.43][03:03.40][03:35.22][03:49.12][04:42.83]
[00:24.39][01:58.11][03:38.22]***
[00:25.39][01:59.11][03:39.22]**
[00:26.39][02:00.11][03:40.22]*
[00:27.39]PIRA LAWAS JAMANE,
[00:30.34]PIRA LAWAS WAKTUNE,
[00:33.70]PIRA LAWAS TAUNE..
[00:38.06]ISUN MENJALIN CINTA,
[00:40.98]KARO KAKANG SING TEK PUJA,
[00:44.28]SEBAB KULANE SUKA..
[00:56.54][02:36.55][04:16.13]KAYA KENEN RASANE,
[00:59.21][02:39.22][04:19.05]KAYA KENEN ISINE,
[01:02.88][02:42.64][04:22.60]KAYA KENEN WIRANGE..
[01:07.11][02:47.25][04:26.95]SUN DUE BADAN SIJI,
[01:10.29][02:50.21][04:29.94]NGGO OMONGANE TANGGA,
[01:13.46][02:53.75][04:33.11]ISIN KARO WONG TUA..
[01:18.00][02:58.23][04:37.73]KAYA KENEN RASANE..
[01:25.14]==nunung mustika, badan siji==
[03:06.22]==badan siji, nunung mustika==
[02:01.11][02:16.95][03:41.22][03:56.53]RUMASA ADUH RUMASA,
[02:04.43][03:44.27]RUMASA BLI DUE DUNYA..
[02:19.87][03:59.64]KULANE WONG WADON HINA,
[02:24.35][04:03.99]KAKANG AJA SEDIH,
[02:27.15][04:07.10]KAKANG KUDU NRIMA,
[02:30.42][04:10.03]BOKAT MENGKO,
[02:32.13][04:11.90]KULA BESUK BAHAGIA..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XkDhdcEgTqg

Jaluk Tanggung Jawabe

Ciptaan : Alim Sukamulya
Vokal : Tia Inova
Produksi : SR Production

Kebayang bae, kelingan bae
Kekasih, kekasih ning endi anane..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

reff :
Demi cinta, kulane rela
Kesucian, direnggut ning sampean..

Harga diri, dadi korban cinta
Nuruti nafsu, nafsu asmara
Kecewa, ati kecewa..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

reff :
Demi cinta, kulane rela
Kesucian, direnggut ning sampean..

Harga diri, dadi korban cinta
Nuruti nafsu, nafsu asmara
Kecewa, ati kecewa..

Kebayang bae, kelingan bae
Kekasih, kekasih ning endi anane..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

[ver: lyrics]
[id: znobswsz]
[ar: Tia Inova]
[ti: Jaluk Tanggung Jawabe]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.72]Jaluk Tanggung Jawabe
[00:39.72]Versi : Tia Inova
[00:42.27][01:05.15][01:34.91][01:55.11][02:15.68][03:00.19][03:20.69][03:41.94][04:26.20][04:55.33]
[00:45.27][01:14.78][01:58.11][02:18.68][03:23.69][03:44.51][04:36.20]***
[00:46.27][01:15.78][01:59.11][02:19.68][03:24.69][03:45.51][04:37.20]**
[00:47.27][01:16.78][02:00.11][02:20.68][03:25.69][03:46.51][04:38.20]*
[00:48.27][04:09.70]Kebayang bae, kelingan bae
[00:56.40][04:16.89]Kekasih, kekasih ning endi anane..
[01:17.78][02:43.62][04:39.20]Hubungan cinta, sampe ternoda
[01:25.34][02:51.18][04:46.14]Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..
[01:37.41]==tia inova, jaluk tanggung jawabe==
[03:03.19]==jaluk tanggung jawabe, tia inova==
[02:01.11][03:26.69]Demi cinta, kulane rela
[02:07.99][03:33.82]Kesucian, direnggut ning sampean..
[02:21.68][03:47.51]Harga diri, dadi korban cinta
[02:28.56][03:54.32]Nuruti nafsu, nafsu asmara
[02:35.81][04:01.45]Kecewa, ati kecewa..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_QSbkrq_KOo