Ngitung Dina

Versi: Tia S.

Sampai kapan kula, ngenteni sampean
Setaun rong wulan, durung ana jawaban
Kula pegel nunggu nunggu lamaran..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

reff :
Ibarat wong kerja, pasti ngitung dina
Ora bedane dirie kula..

Jiwa lan raga, rasane kesiksa
Nunggu sampean, sing durung teka
Janji-janjine ora nyata,
Sun pegel ngitungi dina..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

reff :
Ibarat wong kerja, pasti ngitung dina
Ora bedane dirie kula..

Jiwa lan raga, rasane kesiksa
Nunggu sampean, sing durung teka
Janji-janjine ora nyata,
Sun pegel ngitungi dina..

Sampai kapan kula, ngenteni sampean
Setaun rong wulan, durung ana jawaban
Kula pegel nunggu nunggu lamaran..

Padahal ngomonge, janji wulan sanga
Nemoni wongtua, perlu ngelamar kula
Tapi bohong sun pegel ngitung dina..

Kenyo Ngawi

Versi: Didi Kempot

Wulan telu.., tanggal selawe
Dek semono, tak kanthi menyang omahe
Wetan lawu.., ngawi kuthane
Ngelingake, sepisanan tepung kowe..

Koyo konang, sing mabur ono petengan
Nuntun aku, sing wis tau salah dalan
Mung sliramu, sing gawe atiku padhang
Nganti seprene, mugi langgeng sing bebrayan..

reff :
Tresnamu ra lamis, ra koyo sing uwis-uwis
Nganti seprene tansah setyo ora kalis,
Atiku sing loro, ketaton wong dek semono
Kenyo ngawi, tekamu sing dadi tombo..

Koyo konang, sing mabur ono petengan
Nuntun aku, sing wis tau salah dalan
Mung sliramu, sing gawe atiku padhang
Nganti seprene, mugi langgeng sing bebrayan..

reff :
Tresnamu ra lamis, ra koyo sing uwis-uwis
Nganti seprene tansah setyo ora kalis,
Atiku sing loro, ketaton wong dek semono
Kenyo ngawi, tekamu sing dadi tombo..

Impenku

Versi: Nonik Aprilia

Dek mau bengi, wancine jam siji
Kedadak tangi, krungu uwong nothok thori
Tak rungok’ake, keprungu guyone..
Tak gatek’ake, mangsuline semengawe..

Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..

reff :
Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..

Janji Suci (tia inova)

Versi: Tatim S ft. Tia Inova

Pr :
Duh kangmas jare kuh demen,
Ning kula jare kuh kangen,
Poma aja kanggo dolanan,
Sing tek jaluk kudu temenan..

Lk :
Sumpah mati kakange janji,
Bli bakal arep ngingkari,
Cintane kakang mung siji,
Cuma senok sing tek anti..

Pr : Ibarat kula sing dadi kembange
Lk : Kakang kumbange..
Pr : Ibarat kula sing dadi wulane
Lk : Kakang lintange..
Duet : Susah seneng, wong loro bareng nglakoni

reff:
Lk :
Njaluk apa, srog ngomonga
Demi cinta ning tia, kakange rela..
Pr :
Dudu emas, lan permata
Sing di jaluk, emane tumekang tua..
Duet : Janji suci, sampe sehidup semati..

Pr :
Duh kangmas jare kuh demen,
Ning kula jare kuh kangen,
Poma aja kanggo dolanan,
Sing tek jaluk kudu temenan..

Lk :
Sumpah mati kakange janji,
Bli bakal arep ngingkari,
Cintane kakang mung siji,
Cuma senok sing tek anti..

Pr : Ibarat kula sing dadi kembange
Lk : Kakang kumbange..
Pr : Ibarat kula sing dadi wulane
Lk : Kakang lintange..
Duet : Susah seneng, wong loro bareng nglakoni

reff:
Lk :
Njaluk apa, srog ngomonga
Demi cinta ning tia, kakange rela..
Pr :
Dudu emas, lan permata
Sing di jaluk, emane tumekang tua..
Duet : Janji suci, sampe sehidup semati..

Sopo Wonge

Versi: Nur Hidayah

Sopo wonge nora bingung, duh aduh biyung
Yen nyawang solah bawane,
Rino wengi angreridu atiku,
Kang tansah dadi impenku..

Sopo wonge sopo wonge, duh lae lae
Nora kesengsem atine,
Priyo bagus kang prasojo solahe,
Katon luhur bebudine..

Dasar alus yen ngendiko,
Gandhes wasis kewelo welo,
Yen munggu wanito mergo?, mring asmoro..
Gumrebut rebut rebuting ngarso..

Ibo kuciwo atiku, duh aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno,
Uripku ning alam ndunyo, duh romo
Mugi mugi pinuduho..

reff :
Sopo wonge nora bingung, duh aduh biyung
Yen nyawang solah bawane,
Priyo bagus kang prasojo solahe,
Katon luhur bebudine..

Dasar alus yen ngendiko,
Gandhes wasis kewelo welo,
Yen munggu wanito mergo?, mring asmoro..
Gumrebut rebut rebuting ngarso..

Ibo kuciwo atiku, duh aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno,
Uripku ning alam ndunyo, duh romo
Mugi mugi pinuduho..

Badan Siji

Versi: Nunung Mustika

PIRA LAWAS JAMANE, PIRA LAWAS WAKTUNE
PIRA LAWAS TAUNE..
ISUN MENJALIN CINTA,KARO KAKANG SING TEK PUJA
SEBAB KULANE SUKA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

reff :
RUMASA ADUH RUMASA, RUMASA BLI DUE DUNYA
RUMASA ADUH RUMASA, KULANE WONG WADON HINA
KAKANG AJA SEDIH, KAKANG KUDU NRIMA
BOKAT MENGKO, KULA BESUK BAHAGIA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

reff :
RUMASA ADUH RUMASA, RUMASA BLI DUE DUNYA
RUMASA ADUH RUMASA, KULANE WONG WADON HINA
KAKANG AJA SEDIH, KAKANG KUDU NRIMA
BOKAT MENGKO, KULA BESUK BAHAGIA..

KAYA KENEN RASANE, KAYA KENEN ISINE
KAYA KENEN WIRANGE..
SUN DUE BADAN SIJI, NGGO OMONGANE TANGGA
ISIN KARO WONG TUA..
KAYA KENEN RASANE..

Jaluk Tanggung Jawabe

Versi: Tia Inova

Kebayang bae, kelingan bae
Kekasih, kekasih ning endi anane..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

reff :
Demi cinta, kulane rela
Kesucian, direnggut ning sampean..

Harga diri, dadi korban cinta
Nuruti nafsu, nafsu asmara
Kecewa, ati kecewa..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

reff :
Demi cinta, kulane rela
Kesucian, direnggut ning sampean..

Harga diri, dadi korban cinta
Nuruti nafsu, nafsu asmara
Kecewa, ati kecewa..

Kebayang bae, kelingan bae
Kekasih, kekasih ning endi anane..

Hubungan cinta, sampe ternoda
Duh kakang, duh kakang jaluk tanggung jawabe..

Sak Benere

Versi: Suliyana

Sun piloni lakune angin,
Jalaran pisah isun nong riko,
Sing tau biso sun weruhi maning,
Eseme lan tingkahe..

Sun tinggal riko mung sedelo,
Sun anggep menyang hang gancang teko,
Tapi sing podo ambi hang sun kiro,
Sun teko riko sing ono..

reff:
Sak benere.., sing ono niatan ninggal
Riko eman.., hang wis dadi pujaan..
Kari yo.., kari keroso kangen
Opo tah.., sun nyoto dilalek’aken..

Riko keneng setan paran,
He sampek nganteni sun sing srantan, ho..
Riko keneng howo endi,
Sampek kabeh welas kudu, riko pulungi..

Ulihe isun getun getuni,
Cengeng raino yo lan bengi,
Kelangan riko duh kembange ati,
Apuwo dadi gedigi..

reff:
Sak benere.., sing ono niatan ninggal
Riko eman.., hang wis dadi pujaan..
Kari yo.., kari keroso kangen
Opo tah.., sun nyoto dilalek’aken..

Riko keneng setan paran,
He sampek nganteni sun sing srantan, ho..
Riko keneng howo endi,
Sampek kabeh welas kudu, riko pulungi..

Ulihe isun getun getuni,
Cengeng raino yo lan bengi,
Kelangan riko duh kembange ati,
Apuwo dadi gedigi..

Kudangan (demy)

Versi : Demy

Kudangan… atinisun,
Opo keroso dung sun kangeni..
Kudangan… atinisun,
Ojo mung teko liwat mimpi..

Wis kadung isun,
Welas setengah mati..
Hang sun pikir kapan tah biso,
Riko nyang isun biso nemoni..

Hang sun kudang-kudang,
Dudu rupo lan dunyane..
Hang sun kudang-kudang,
Ati hang tulus welase..

Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..
Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..

reff:
Hang sun kudang-kudang,
Dudu rupo lan dunyane..
Hang sun kudang-kudang,
Ati hang tulus welase..

Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..
Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..

Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..
Wis kadhung riko hang manggon nong ati,
Sing ono maning hang isun welasi..
Sing ono maning hang isun welasi..

Tutupe Wirang

Versi: Demy

Sun mung biso ngucap sepuro,
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli,
Arep terus terang isun sing mentolo,
Masio ring batin isun kesikso..

Dudu welase hang sun karepno,
Dudu arane hang isun impekno,
Ono wong liyo hang manggon nong ati,
Saiki menyang embuh nong endi..

reff:
Welas isun hang ilang,
Kegowo angin nong awang-awang,
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang,
Riko hang dadi tutupe wirang..

reff:
Sun mung biso ngucap sepuro,
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli,
Arep terus terang isun sing mentolo,
Masio ring batin isun kesikso..

Dudu welase hang sun karepno,
Dudu arane hang isun impekno,
Ono wong liyo hang manggon nong ati,
Saiki menyang embuh nong endi..

reff:
Welas isun hang ilang,
Kegowo angin nong awang-awang,
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang,
Riko hang dadi tutupe wirang..

Welas isun hang ilang,
Kegowo angin nong awang-awang,
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang,
Riko hang dadi tutupe wirang..

1 2 3 4