Urip Dewe (rina amelia)

Versi: Rina Amelia

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Sandang pangan, ora ono sing nggolekne
Isuk isuk, kudu mangkat nyambut gawe
Nggo nyukupi, uripku sak bendinane..

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Rono rene, tansah dadi kembang lambe
Sesrawungan karo priyo tak watesi,
Dolan dolan, ojo nganti mulih wengi..

Sejatine, aku pengen golek ganti
Nanging loro, ati iki durung mari
Panyuwunku, se umpomo oleh ganti
Ojo nganti, karo priyo sing nglarani..

Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo
Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Sandang pangan, ora ono sing nggolekne
Isuk isuk, kudu mangkat nyambut gawe
Nggo nyukupi, uripku sak bendinane..

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Rono rene, tansah dadi kembang lambe
Sesrawungan karo priyo tak watesi,
Dolan dolan, ojo nganti mulih wengi..

Sejatine, aku pengen golek ganti
Nanging loro, ati iki durung mari
Panyuwunku, se umpomo oleh ganti
Ojo nganti, karo priyo sing nglarani..

Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo
Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *