Lintang Duwur Kutho (eny sagita)

Versi: Eny Sagita

Koyo lagi wingi,
Bebarengan nrabas wengi,
Gandhengan tanganmu,
Esemu nggeter ati..

Naliko sirahku,
Sumendhe ono bahumu,
Wangine tresnamu,
Ora kroso nggubet ati..

Wong bagus atiku ketarik,
Lintange melu lirak lirik,
wong bagus ojo njiwat njiwit,
Lintange melu mobat mabit..

Nadyan mung sak ketip,
Atiku mbok olak alik,
Lan kenangan kuwi,
Soyo pengen tak baleni..

Lintang nduwur kutho,
Gencar gencar nggugah crito,
Sliramu ning kono,
Opo kangen iki kroso..

Lintang pating glebyar,
Dadaku soyo gumeser,
Drijiku drijimu, ngenem crito..

Umpomo sliramu,
Saiki ono sandhingku
Tak elus pipimu, tak enggo sangu ngimpi..

reff:
Koyo lagi wingi,
Bebarengan nrabas wengi,
Gandhengan tanganmu,
Esemu nggeter ati..

Naliko sirahku,
Sumendhe ono bahumu,
Wangine tresnamu,
Ora kroso nggubet ati..

Wong bagus atiku ketarik,
Lintange melu lirak lirik,
wong bagus ojo njiwat njiwit,
Lintange melu mobat mabit..

Nadyan mung sak ketip,
Atiku mbok olak alik,
Lan kenangan kuwi,
Soyo pengen tak baleni..

Lintang nduwur kutho,
Gencar gencar nggugah crito,
Sliramu ning kono,
Opo kangen iki kroso..

Lintang pating glebyar,
Dadaku soyo gumeser,
Drijiku drijimu, ngenem crito..

Umpomo sliramu,
Saiki ono sandhingku
Tak elus pipimu, tak enggo sangu ngimpi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *