Ilang Tanpo Aran

Versi: Eny Sagita

Ndak lali ning endi paranmu,
Tekan suroboyo, nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas,
pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji, kapan anggonmu bali..

Ndak lali ning endi dunungmu,
Tekan gunung gudeg, nganti gunung semeru
Lan terus tak takonake,
marang ombak’e segoro
Ra ketemu, gawe atiku nelongso..

reff :
Kowe lungo, koyo’ dene embun isuk
Lan ugo koyo’, lintang yen awan
Ninggalake, awakku kang tanpo ruang
Blenes ilang, lan ninggal warto lan paran..

Gusti kang moho kuwoso,
paring sabar mring kawulo
Rino wengi, aku tansah ndedungo..

Ndak lali ning endi paranmu,
Tekan suroboyo, nganti tulungagung
Ning pinggire kali brantas,
pesisir popoh lan prigi
Cidro ing janji, kapan anggonmu bali..

reff :
Kowe lungo, koyo’ dene embun isuk
Lan ugo koyo’, lintang yen awan
Ninggalake, awakku kang tanpo ruang
Blenes ilang, lan ninggal warto lan paran..

Gusti kang moho kuwoso,
paring sabar mring kawulo
Rino wengi, aku tansah ndedungo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *