Atiku Lego

Versi: Morista

Atiku rumongso lego,
Dene klakon catur netro..
Lan kanti roso tresno,
Amung tansah dadi linduran..

Kurang luwih telung taun,
Anggonku tansah ngalamun..
Saben ing wanci bangun,
Uwis manteb ora getun..

Mesemo wong manis, ojo uwis uwis..
Mrih dadi wusodo, loro wuyung..
Cedhak’o lungguhmu, ojo ragu ragu
Prasasat ketiban ndaru..

Saiki uwis kepethuk,
Dadi rujuk manthuk manthuk..
Ngilangke roso jemu,
Ati lego wis ketemu..

reff :
Atiku rumongso lego,
Dene klakon catur netro..
Lan kanti roso tresno,
Amung tansah dadi linduran..

Kurang luwih telung taun,
Anggonku tansah ngalamun..
Saben ing wanci bangun,
Uwis manteb ora getun..

Mesemo wong manis, ojo uwis uwis..
Mrih dadi wusodo, loro wuyung..
Cedhak’o lungguhmu, ojo ragu ragu
Prasasat ketiban ndaru..

Saiki uwis kepethuk,
Dadi rujuk manthuk manthuk..
Ngilangke roso jemu,
Ati lego wis ketemu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *