Tak Lali Lali

Versi: Rina Amelia

Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi, tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..

Tak eling eling, kok malah nambahi koming
Trus montang manting, mbok pameri body mejing
Nuruti karepmu, gawe seneng ati
Kowe ra ngerti, aku iki, bingung noto ati..

Jo ngono jo ngono ojo ngono mung mbedo atiku,
Suaramu solahmu gayamu gawe mumet sirahku..
Yen nganti yen nganti yen nganti ora kuat atiku,
Tak turuti mas, emboh dadine ra ngerti..

Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi, tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..

reff:
Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi, tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..

Tak eling eling, kok malah nambahi koming
Trus montang manting, mbok pameri body mejing
Nuruti karepmu, gawe seneng ati
Kowe ra ngerti, aku iki, bingung noto ati..

Jo ngono jo ngono ojo ngono mung mbedo atiku,
Suaramu solahmu gayamu gawe mumet sirahku..
Yen nganti yen nganti yen nganti ora kuat atiku,
Tak turuti mas, emboh dadine ra ngerti..

Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi, tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *