Kelingan (waljinah)


Waljinah
Versi: Waljinah

Nadyan wis piro lawase,
Nyatane, kanti iso nglalekke
Yen ketemu hangrerujit ati,
Sopo sing kuat nglakoni..

Pirang puluh yeng nglangkahi,
Dasare, tresnaku kepati,
Sewindu nggonku ngenteni
Suwene,ketemu lagi saiki..

Kalingono gunung,
Wong tresno, direwangi mati
Ora dupeh bondo dunyo,
Biso gawe mareming ati..

Yen kelingan duh ing wuni,
Prasasat,wurung yen ngoncapi
Tuhu prasetyaning ati,
Ngawulo, kang dadi delenging ati..

reff :
Kalingono gunung,
Wong tresno, direwangi mati
Ora dupeh bondo dunyo,
Biso gawe mareming ati..

Yen kelingan duh ing wuni,
Prasasat,wurung yen ngoncapi
Tuhu prasetyaning ati,
Ngawulo, kang dadi delenging ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uhbwuisb]
[ar: Waljinah]
[ti: Kelingan]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.86]Kelingan
[00:11.86]Versi : Waljinah
[00:14.18]
[00:17.18]>>
[00:18.18]>>
[00:19.18]>
[00:20.18]Nadyan wis piro lawase,
[00:27.16]Nyatane, tan biso nglalekke
[00:40.02]Yen ketemu hangrerujit ati,
[00:49.52]Sopo sing kuwat nglakoni..
[00:57.43]Wirang opo yen nglangkati,
[01:03.43]Dasare, tresnaku kepati
[01:14.95]Sewindu nggonku ngenteni
[01:20.21]Suwene, ketemu lagi saiki..
[01:32.41]Kalingono gunung,
[01:41.34]Wong tresno, direwangi mati
[01:53.63]Ora dupeh bondho dunyo,
[02:01.17]Biso, gawe mareming ati..
[02:15.30]Yen kelingan duh ing wuni,
[02:20.83]Prasasat, wurung yen ngoncati
[02:35.99]Tuhu prasetyaning ati,
[02:42.53]Ngawulo, kang dadi telenging ati..
[02:56.14]
[02:59.24]==waljinah, kelingan==
[03:31.24]
[03:34.24]>>>
[03:35.24]>>
[03:36.24]>
[03:37.24]Kalingono gunung,
[03:45.75]Wong tresno, direwangi mati
[03:57.87]Ora dupeh bondho dunyo,
[04:04.04]Biso, gawe mareming ati..
[04:18.26]Yen kelingan duh ing wuni,
[04:24.09]Prasasat, wurung yen ngoncati
[04:38.36]Tuhu prasetyaning ati,
[04:44.31]Ngawulo, kang dadi telenging ati..
[05:00.20]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s