Kelingan (waljinah)

Versi: Waljinah

Nadyan wis piro lawase,
Nyatane, kanti iso nglalekke
Yen ketemu hangrerujit ati,
Sopo sing kuat nglakoni..

Pirang puluh yeng nglangkahi,
Dasare, tresnaku kepati,
Sewindu nggonku ngenteni
Suwene,ketemu lagi saiki..

Kalingono gunung,
Wong tresno, direwangi mati
Ora dupeh bondo dunyo,
Biso gawe mareming ati..

Yen kelingan duh ing wuni,
Prasasat,wurung yen ngoncapi
Tuhu prasetyaning ati,
Ngawulo, kang dadi delenging ati..

reff :
Kalingono gunung,
Wong tresno, direwangi mati
Ora dupeh bondo dunyo,
Biso gawe mareming ati..

Yen kelingan duh ing wuni,
Prasasat,wurung yen ngoncapi
Tuhu prasetyaning ati,
Ngawulo, kang dadi delenging ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *