Senenge

Versi: Eddy Nuansa

Senenge aduduh senenge,
Senenge, ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
Senenge, kowe ngancani..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ra biso lali..

Malem minggu sing tak tunggu-tunggu,
Kepingin ketemu sliramu,
Kanggo tombo kangene atiku,
Tombone sirah ngelu..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

reff :
Kebyare lintang, e padhange bulan
Ning awang awang, kabeh podo nyawang

Senggol senggolan, e pandeng pandengan
Lungguh jejeran, karo nyekel tangan
Pancen tenan, enak tenan
Yen wong lagi nandang kasmaran..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

Malem minggu sing tak tunggu-tunggu,
Kepingin ketemu sliramu,
Kanggo tombo kangene atiku,
Tombone sirah ngelu..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *