Ngawi Mas

Versi: Didi Kempot ft. Sri Mantingan

pr :
LUNGO NENG KEDUNG GALAR MAS,
MENOPO TENG SOOKO NGALE,
PAMIT MULIH NGASAR,
NENGOPO NGANTI YAHMENE..

lk :
KOWE OJO SAMAR DIK,
OJO NGGREMENG WAE,
TRESNAKU RA KEPYAR,
SEPRENE MUNG KANGGO KOWE..

pr :
PAMITE NENG GENENG MAS,
JEBULE NENG PARON,
YEN SAMPEAN TEMEN,
JO GAWE ATIKU KOBONG..

lk :
MAMPIR MENYANG JRUBONG DIK,
BABLAS NENG DUNG PRAU,
AKU ORA BOHONG,
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU..

reff :
pr :
NGAWI MAS, NGAWI..
NGAWI MAS KUTHANE,
JANJI MAS, JANJI..
SING PENTING NIKU BUKTINE..

lk :
NGAWI DIK, NGAWI..
NGAWI DIK KUTHANE,
MONUMEN SURYO SEKSINE,
TRESNAKU KARO KOWE..

reff :
pr :
LUNGO NENG KEDUNG GALAR MAS,
MENOPO TENG SOOKO NGALE,
PAMIT MULIH NGASAR,
NENGOPO NGANTI YAHMENE..

lk :
KOWE OJO SAMAR DIK,
OJO NGGREMENG WAE,
TRESNAKU RA KEPYAR,
SEPRENE MUNG KANGGO KOWE..

pr :
PAMITE NENG GENENG MAS,
JEBULE NENG PARON,
YEN SAMPEAN TEMEN,
JO GAWE ATIKU KOBONG..

lk :
MAMPIR MENYANG JRUBONG DIK,
BABLAS NENG DUNG PRAU,
AKU ORA BOHONG,
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU..

reff :
pr :
NGAWI MAS, NGAWI..
NGAWI MAS KUTHANE,
JANJI MAS, JANJI..
SING PENTING NIKU BUKTINE..

lk :
NGAWI DIK, NGAWI..
NGAWI DIK KUTHANE,
MONUMEN SURYO SEKSINE,
TRESNAKU KARO KOWE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *