Lelamuning Ati

Versi: Nurhana

Wayah wengi.., katon sepi..
Kelap kelip kunang kunang, sing ngancani
Nggelar kloso lungguh dewe, angratapi..
Sepi ning ati..

Wayah wengi.., tak golek’i..
Bayang bayang ning mripatku, sing ngatoni
Lintang panjer wulan bunder, sing madhangi..
Opo kowe ngerti..

reff :
Ora ngerti ono ngendi, kowe iki
Ono ngendi dunungmu, aku nggolek’i
Wewayanganmu tansah ngatoni,
Kangenku setengah mati..

Wayah wengi.., soyo sepi..
Lintang anteng luwuk ireng, mabur wengi
Angin nyopo ngrasuk sukmo, anakoni
Lelamuning bekti..

reff :
Ora ngerti ono ngendi, kowe iki
Ono ngendi dunungmu, aku nggolek’i
Wewayanganmu tansah ngatoni,
Kangenku setengah mati..

Wayah wengi.., soyo sepi..
Lintang anteng luwuk ireng, mabur wengi
Angin nyopo ngrasuk sukmo, anakoni
Lelamuning ati..

Wayah wengi.., tak golek’i..
Bayang bayang ning mripatku, sing ngatoni
Lintang panjer wulan bunder, sing madhangi
Opo kowe ngerti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *