Jaman Edan (setu jhonero)

Versi: Setu Jhonero

Iki jaman, jaman edan
Yen ra edan ra keduman,
Akeh uwong, podo ngedan
Gor golek kesempatan

Sing tuwo golek nom-noman,
Kanggo simpenan,
Sing enom golek tuwek’an,
Ben kecukupan

Pancen uwis jamane,
Podo rusak uripe,
Pancen uwis jamane,
Koyo ngene..

Akeh uwong,
Podo lali dosa..
Akeh uwong,
Podo lali ndedungo..

reff :
Opo wis lali urip neng ndunyo iki,
Kudu golek, kebecik’an, lan ngati-ati..
Ayo sedulur podo urip sing bener,
Ben sempulur, rejekine, lan urip bener..

Mulo ojo podo ngawur,
Mengko ndhak uripmu kojur,
Ayo konco.., ojo lali..
Podo ndedungo, marang kang kuoso..
Ayo konco.., ojo lali..
Podo ndedungo, marang kang kuoso..

Iki jaman, jaman edan
Yen ra edan ra keduman,
Akeh uwong, podo ngedan
Gor golek kesempatan

Sing tuwo golek nom-noman,
Kanggo simpenan,
Sing enom golek tuwek’an,
Ben kecukupan

Pancen uwis jamane,
Podo rusak uripe,
Pancen uwis jamane,
Koyo ngene..

Akeh uwong,
Podo lali dosa..
Akeh uwong,
Podo lali ndedungo..

reff :
Opo wis lali urip neng ndunyo iki,
Kudu golek, kebecik’an, lan ngati-ati..
Ayo sedulur podo urip sing bener,
Ben sempulur, rejekine, lan urip bener..

Mulo ojo podo ngawur,
Mengko ndhak uripmu kojur,
Ayo konco.., ojo lali..
Podo ndedungo, marang kang kuoso..
Ayo konco.., ojo lali..
Podo ndedungo, marang kang kuoso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *