Mrono Mrene

Versi: Mbah Bajang,Didi Kempot,Dwi Kusrini,Nana Monica

Lk :
Saiki mrene, sesuk aku mrono
Kepiye meneh, nduwe bojo loro
Lusen dadamu, ojo nesa nesu
Wis kebacut dik, nduwe anak putu..

Pr :
Jane aku mas, rak yo wis nglenggono
Senajan mbok wayuh, atiku wis nrimo
Sing tak suwun mas, ojo nganti cidro
Karo aku mas, bojomu sing tuwo..

Lk :
Ning tasikmadu opo ning mojogedang,
Mulih ngidul opo mulih ning lor dalan,
Wong wis tuwo kok isih dinggo rebutan,
Jebulane, nduwe aji jaran goyang..

Pr :
Gulo opo madu mas manis rasanya,
Aku opo mbakyu mas sama sama okenya,

Lk :
Saiki mrene, sesuk aku mrono
Kepiye meneh, nduwe bojo loro
Lusen dadamu, ojo nesa nesu
Wis kebacut dik, nduwe anak putu..

reff :
Saiki mrene, sesuk aku mrono
Kepiye meneh, nduwe bojo loro
Lusen dadamu, ojo nesa nesu
Wis kebacut dik, nduwe anak putu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *