Pancen Jodo

Versi: Didi Kempot

Opo wis garise,
Yen aku bakal, urip karo kowe
Senajan kerep tukaran,
Nanging ati, ra nate bubaran..

Seprene lawase,
Wong loro ugo, podo tresnane
Bener jarene wong tuwo,
Jodo kuwi, sing akeh milih rupane..

Yen pancen wis jodo,
Seneng susah ayo disonggo wong loro
Sopo ngerti, saiki rekoso
Tembe mburi biso mulyo..

Ojo digatekke,
Sopo wae sing nggunem awake dewe
Yen wis jodo, montrone mbah dukun
Ra bakal biso medhotke..

reff:
Opo wis garise,
Yen aku bakal, urip karo kowe
Senajan kerep tukaran,
Nanging ati, ra nate bubaran..

Seprene lawase,
Wong loro ugo, podo tresnane
Bener jarene wong tuwo,
Jodo kuwi, sing akeh milih rupane..

Yen pancen wis jodo,
Seneng susah ayo disonggo wong loro
Sopo ngerti, saiki rekoso
Tembe mburi biso mulyo..

Ojo digatekke,
Sopo wae sing nggunem awake dewe
Yen wis jodo, montrone mbah dukun
Ra bakal biso medhotke..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *