Watake Cah Lanang

Versi: Titiek Sandhora

WIS DADI, WATAK’E BOCAH LANANG
CARANE, MBUJUK NYAT PIRANG PIRANG
CARANE NGALEM, RA TANGGUNG TANGGUNG
POKOK’E KALEKSANAN KAREPE..

UPOMO, CORO SING SIJI GAGAL
CORO SING, SIJI CEPET TEKANE
RA BAKAL MUNDUR, YEN DURUNG BISO
NELUKKE ATINE SING DITUJU…

“umpamane ngene lo..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

KANDHAMU, NING AKU SING KOK PUNDHI, GORO..!
KANDHAMU, SETYO NGANTI MATI, GORO..!
AKU RA PINGIN JANJI, AKU KEPINGIN BUKTI
WATAKMU, WIS SUWE AKU NGERTI..

LA LALA..LALALA LALALALA…,
LA LALA..LALALA LALALALA…,
AKU RA PINGIN JANJI, AKU KEPINGIN BUKTI
WATAKMU, WIS SUWE AKU NGERTI..

“aku bosen ngrungoke..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

reff :
“maneh maneh aku krungu..”
AKU SING PALING AYU,
SEKO KABEH KANCAKU,
IKINE, SALAH SIJI TAKTIKE..
MALAH SING RODO LUCU,
DEWEK’E TAU KONDHO,
PILIH MATI, YEN ORA OLEH AKU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *