Tresno Kowe Nem

Versi: Setu Johnero

Nem…, aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe,
Aku isoh nompo opo anane,
Tresno ning ati ora mung ono lambe..

Nem…, pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku,
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku..

reff:
Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu..

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji..

reff:
Nem…, aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe,
Aku isoh nompo opo anane,
Tresno ning ati ora mung ono lambe..

Nem…, pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku,
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku..

reff:
Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu..

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *