Eling Kowe

Versi: Didi Kempot

Jangkrik ngerik ing tengah wengi,
Nambahi kangenku..
Saben wengi ra biso turu,
Mung eling awakmu..

Telpon muni tak angkat,
Cah ayu kuwi dudu suaramu,
Atiku tambah nelongso,
Suk kapan aku biso ketemu, sliramu..

Aku pengen, nyawang cahyaning mbulan
Aku pengen, tansah andum katresnan
Aku pengen, nyawang gebyaring lintang
Aku pengen, lungguh sesandhingan..

reff :
Suworo adzan ngelingke aku,
Gek opo dosaku..
Yen ono salah lan luputku,
Kuwi kabeh salahku..

Telpon muni tak angkat,
Cah ayu kuwi dudu suaramu,
Atiku tambah nelongso,
Suk kapan aku biso ketemu, sliramu..

Aku pengen, nyawang cahyaning mbulan
Aku pengen, tansah andum katresnan
Aku pengen, nyawang gebyaring lintang
Aku pengen, lungguh sesandhingan..

Aku pengen, nyawang cahyaning mbulan
Aku pengen, tansah andum katresnan
Aku pengen, nyawang gebyaring lintang
Aku pengen, lungguh sesandhingan..
Aku aku aku pengen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *