Kali Gung

Versi: Agus Riyanto

Kali gung, tuke metu sing gunung
Mili anjog laut, ngliwati bukit sitanjung
Kali gung, nggawa berkah nggawa untung
Sing jaman gemiyen, jasane ora keitung..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..
Ho..bbaa…

reff :
Kali gung, tuke metu sing gunung
Mili anjog laut, ngliwati bukit sitanjung
Kali gung, nggawa berkah nggawa untung
Sing jaman gemiyen, jasane ora keitung..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *