Pahit Madu

Versi: Didi Kempot

Sopo wong sing nora krungu,
Lelewamu lamun yen gumuyu,
Yen pinuju hangujiwat,
Ngasorake, widodari jagat..

Eseme jan pahit madu,
Biso gawe sengsem ing pandulu,
Mencorong katon tejane,
Slagane datan digawe-gawe..

Sun lelo lelo,
Aduh nimas, ojo gawe cuwo
Ibo bungahing atiku,
Lamun biso, sumandhing sliramu..

Ora awan ora wengi,
Tak suwun tansah setyo ing janji,
Ngujiwatmu mugo biso,
Dadi srono wanito utomo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *