Asmoro

Ciptaan : Demy
Vokal : Suliyana
Produksi : Samudra Record

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

reff :
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

reff :
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

[ver: lyrics]
[id: akkqllsb]
[ar: Suliyana]
[ti: Asmoro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.22]Asmoro
[00:25.18]Versi: Suliyana
[00:28.03][01:15.85][02:21.42][03:21.18][04:25.95][04:56.79][05:28.36]
[00:31.10][01:50.51][03:55.22]>>>
[00:32.10][01:51.51][03:56.22]>>
[00:33.10][01:52.51][03:57.22]>
[00:34.10][02:39.68]Mung sewates angen,
[00:37.97][02:42.82]Hang manggoni ati nisun,
[00:41.91][02:46.85]Bingung, bisone mung ngangen ngangen
[00:47.83][02:53.24]Sekirane, ono wektu kanggo isun
[00:55.00][03:00.27]Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
[01:02.11][03:06.38]Nong ati nisun selawase,
[01:09.33][03:13.95]Mung riko selawase..
[01:53.51][03:58.22][04:28.84][04:59.45]Hang sun jaluk ojo riko,
[01:56.53][04:01.58][04:32.49][05:03.47]Gampang ngumbar asmoro,
[02:00.45][04:05.66][04:36.65][05:07.22]Hang nambai kangen perih ring dodo..
[02:07.13][04:12.33][04:43.06][05:13.70]Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
[02:13.16][04:19.21][04:50.03][05:20.49]Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Pyyd363DepQ

Advertisements

Lali Tah Ngelali

Ciptaan : Miswan Samudra
Vokal : Suliyana
Produksi : Samudra Record

Opo tah riko.., nono kangene..
Opo tah riko.., nono welase..
Opo tah riko.., nono kangene..
Opo tah riko.., nono welase..

Kariyo keseron,
Koyo kelopo kopyor dipangan grahono,
Welas sun nong riko,
Tatu nong galih nyekso neng rogo..

Kembange sembujo,
hang dadi tondo moto semebrung gondo,
Lamun hang sun pujo,
Sun anten anteni sing ono teko,
Lali tah ngelali, opo ngeliyo..

reff :
Nong penataban, ngundhuh kangkung
Nong mojoroto, metik lembayung
Ati trataban, pikiran bingung
Keronto ronto, kelayung layung..

Uwiiissss.., urung urung ketan asale..
Uwiiissss.., poco tah wurung endi kabare..

Kembange sembujo,
hang dadi tondo moto semebrung gondo,
Lamun hang sun pujo,
Sun anten anteni sing ono teko,
Lali tah ngelali, opo ngeliyo..

reff :
Nong penataban, ngundhuh kangkung
Nong mojoroto, metik lembayung
Ati trataban, pikiran bingung
Keronto ronto, kelayung layung..

Uwiiissss.., urung urung ketan asale..
Uwiiissss.., poco tah wurung endi kabare..

[ver: lyrics]
[id: bpcallsb]
[ar: Suliyana]
[ti: Lali Tah Ngelali]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:01.66]Opo tah riko.., nono kangene..
[00:13.64]Opo tah riko.., nono welase..
[00:25.99]Opo tah riko.., nono kangene..
[00:38.02]Opo tah riko.., nono welase..
[00:51.76][01:08.73][02:21.16][02:51.82][03:48.36][04:40.19][05:11.46][06:08.09]
[00:54.93]Lali Tah Ngelali
[01:05.73]Versi : Suliyana
[01:11.73][02:54.82][05:14.46]>>>
[01:12.73][02:55.82][05:15.46]>>
[01:13.73][02:56.82][05:16.46]>
[01:14.73]Kariyo keseron,
[01:19.70]Koyo kelopo kopyor dipangan grahono,
[01:30.25]Welas sun nong riko,
[01:33.78]Tatu nong galih nyekso neng rogo..
[01:43.23][04:01.34]Kembange sembujo,
[01:47.47][04:07.02]Hang dadi tondo moto semebrung gondo
[01:57.22][04:16.88]Lamun hang sun pujo,
[02:03.83][04:23.23]Sun anten anteni, sing ono teko
[02:10.08][04:29.51]Lali tah ngelali, opo ngeliyo..
[02:24.82]==lali tah ngelali, suliyana==
[04:43.46]==suliyana, lali tah ngelali==
[02:57.82][05:17.46]Nong penataban, ngundhuh kangkung
[03:04.89][05:24.10]Nong mojoroto, metik lembayung
[03:10.89][05:30.02]Ati trataban, pikiran bingung
[03:16.25][05:35.41]Keronto ronto, kelayung layung..
[03:22.99][05:42.18]Uwiiissss.., urung urung ketan asale..
[03:35.66][05:54.96]Uwiiissss.., poco tah wurung endi kabare..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4tOgriPv1kw

Kembang Waru (Waru Doyong)

Catur-Arum_3
Versi: Catur Arum

Kembang waru,
Godong rontog, jare paman, yoro kipaseno
Yo wong maru, jare paman, kelendi rasane
Kapan katon, jare paman, yoro wekaseno..

Lae lae, yo kepalang, ono hang duwe..
Uwis semayane,
Piro-piro, jare paman, wong beras kopine
Telung karung, jare paman, yoro katenono
Piro-piro welas janjine,
Telung tahun, yoro antenono..

Lae lae, wis kepalang, yoro adoh umahe
Uwis semayane,
Ojo enak, jare paman, wedang wedangan
Wong sing weruh, jare paman, wong larange kopi
Ojo enak lenggang-lenggangan,
Wong sing weruh, wong larane ati..

Uwis semayane,
Bantal cilik, jare paman, yoro ulesono
Pagerane, jare paman, sang ono letere
Bakal cilik, jare paman, yoro omesono
Bakal cilik omesono,
Pelanggeran, wong podho pentere..

Uwis semayane,
Sepidah jengki, jare paman, dinggo wot wotan
Klopo kiring, jare paman, yoro sumbatono
Riko ojo wangkot wangkotan,
Kadung keroso gering, yoro bangur, pegatono..

Uwis semayane,
Nulih ngulon, jare paman, wong umahe kanjeng
Nulih ngetan, jare paman, wong weringin pitu
Nulih uwong ojo kari mandeng,
Durung karuan, wong diempet mantu
Yoro lae lae, yo kepalang, wong adoh umahe..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Catur Arum]
[ti: Kembang Waru]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:38]
[id: nzsilksb]
[00:01.37]Kembang Waru (Waru Doyong)
[00:23.73]Versi : Catur Arum
[00:26.67]
[00:29.36]>>>
[00:30.31]>>
[00:31.31]>
[00:32.56]Kembang waru,
[00:40.85]Godong rontog,
[00:44.89]jare paman,
[00:48.59]yoro kipaseno
[00:53.98]
[00:57.73]Yo wong maru,
[01:02.29]jare paman,
[01:06.24]kelendi rasane
[01:11.01]
[01:17.39]Kapan katon,
[01:21.58]jare paman,
[01:23.95]yoro wekaseno
[01:28.03]
[01:35.68]Lae lae,
[01:40.97]yo kepalang,
[01:43.66]ono hang duwe..
[01:47.17]
[01:55.35]Uwis semayane,
[02:03.81]
[02:07.88]Piro-piro,
[02:12.06]jare paman,
[02:15.68]wong beras kopine
[02:20.74]
[02:25.94]Telung karung,
[02:29.24]jare paman,
[02:33.49]yoro katenono
[02:39.13]
[02:42.92]Piro-piro welas janjine,
[02:52.75]Telung tahun yoro antenono..
[02:59.82]
[03:06.68]Lae lae,
[03:12.38]wis kepalang,
[03:14.88]yoro adoh umahe
[03:18.87]
[03:25.23]Uwis semayane,
[03:33.03]Ojo enak,
[03:37.87]jare paman,
[03:41.81]wedang-wedangan
[03:45.49]
[03:50.54]Wong sing weruh,
[03:54.32]jare paman,
[03:57.43]wong larange kopi
[04:01.81]
[04:05.40]Ojo enak lenggang-lenggangan,
[04:11.76]Wong sing weruh,
[04:15.06]wong larane ati..
[04:19.62]
[04:25.44]Uwis semayane,
[04:35.77]Bantal cilik,
[04:43.00]jare paman,
[04:46.50]yoro ulesono
[04:52.32]
[04:55.21]Pagerane,
[05:00.25]jare paman,
[05:02.94]sang ono letere
[05:07.12]
[05:09.87]Bakal cilik,
[05:16.13]jare paman,
[05:18.75]yoro omesono
[05:22.32]
[05:25.81]Bakal cilik omesono,
[05:31.62]Pelanggeran,
[05:33.89]wong podho pentere..
[05:44.03]Uwis semayane,
[05:54.72]Sepidah jengki,
[05:57.69]jare paman,
[06:01.07]dinggo wot wotan
[06:05.70]
[06:08.41]Klopo kiring,
[06:13.76]jare paman,
[06:16.58]yoro sumbatono
[06:20.82]
[06:23.68]Riko ojo wangkot wangkotan,
[06:29.24]Kadung keroso gering,
[06:32.32]yoro bangur pegatono..
[06:36.71]
[06:41.18]Uwis semayane,
[06:51.87]Nulih ngulon,
[06:58.45]jare paman,
[07:02.20]wong umahe kanjeng
[07:07.45]
[07:09.01]Nulih ngetan,
[07:15.82]jare paman,
[07:18.77]wong weringin pitu
[07:22.96]
[07:25.18]Nulih uwong ojo kari mandeng,
[07:33.00]Durung karuan,
[07:35.77]wong diempet mantu
[07:39.64]
[07:47.56]Yoro lae lae,
[07:56.45]yo kepalang,
[08:01.13]wong adoh umahe..
[08:07.27]
————-
Preview:

Urip Sing Pelakon

Ciptaan : Koming/Nanang/Catur Arum
Vokal : Catur Arum
Produksi : Katulistiwa Record

Urip sing biso pelakon,
Nasib, sing keneng dituku
Pasang surute ombak segoro,
Jalaran mergo pastine..

Urip sing biso pelakon,
Nasib, sing keneng dituku
Merdep sureme sorote lintang,
Jalaran mergo pastine..

Urip wis susah, jo digawe susah
Ilangono supeke batin,
Urip wis susah, jo digawe susah
Nrimo lan sukurono paran hang ono..

Sopo ngerti, ring dino mburi
Nawi-nawi tah ono, mejere lakon..

reff :
kembali keatas..urip sing biso…

Urip wis susah, jo digawe susah
Ilangono supeke batin,
Urip wis susah, jo digawe susah
Nrimo lan sukurono paran hang ono..

Sopo ngerti, ring dino mburi
Nawi-nawi tah ono, mejere lakon..

[ver: lyrics]
[id: zsaclqsb]
[ar: Catur Arum]
[ti: Urip Sing Pelakon]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:01.66]Urip Sing Pelakon
[00:32.66]Versi : Catur Arum
[00:35.63][02:19.45][02:43.76][05:25.16]
[00:38.63][02:46.76]>>>
[00:39.63][02:47.76]>>
[00:40.63][02:48.76]>
[00:41.63][02:49.76]Urip sing biso pelakon,
[00:47.67][02:55.37]Nasib, sing keneng dituku
[00:55.27][03:02.85]Pasang surute ombak segoro,
[01:02.60][03:10.76]Jalaran mergo pastine..
[01:09.46][03:18.13]Urip sing biso pelakon,
[01:15.91][03:23.87]Nasib, sing keneng dituku
[01:23.51][03:31.02]Merdep sureme sorote lintang,
[01:31.44][03:39.17]Jalaran mergo pastine..
[01:36.98][03:45.15][04:27.74](Urip wis susah, jo digawe susah)
[01:44.64][03:52.62][04:35.30]Ilangono supeke batin,
[01:51.27][03:59.52][04:42.37](Urip wis susah, jo digawe susah)
[01:58.90][04:06.50][04:49.25]Nrimo lan sukurono paran hang ono..
[02:06.04][04:12.66][04:56.06][05:10.27]Sopo ngerti, ring dino mburi
[02:12.96][04:21.05][05:03.42][05:17.73]Nawi-nawi tah ono, mejere lakon..
[02:22.76]==catur arum, urip sing pelakon==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=F5yaNRqvOfw

Pancen Lheb

Lirik Lagu Sanguturu ke-2000 Pancen Lheb
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Pusaka Record

LHEB KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN LHEB
KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN, LHEB
LHEB KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN LHEB
KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN, LHEB..

KENAL LANGSUNG KELET HE, KOYO PERMEN KARET
TRESNAKU WIS LENGKET, ATIKU KEPELET
LHEB KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN LHEB
KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN, LHEB..

reff :
EMPAT KALI EMPAT, ITU ENAM BELAS
YEN ORA KETEMU, AWAK ADEM PANAS
EMPAT KALI EMPAT, ITU ENAM BELAS
TAK OMBENI OBAT,ORA BISO WARAS..

SAKIT MALARINDU, OBATE KUDU KETEMU
KETEMU, KARO SLIRAMU..
LHEB KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN LHEB
KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN, LHEB..

reff :
EMPAT KALI EMPAT, ITU ENAM BELAS
YEN ORA KETEMU, AWAK ADEM PANAS
EMPAT KALI EMPAT, ITU ENAM BELAS
TAK OMBENI OBAT,ORA BISO WARAS..

SAKIT MALARINDU, OBATE KUDU KETEMU
KETEMU, KARO SLIRAMU..
LHEB KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN LHEB
KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN, LHEB..

[ver: lyrics]
[id: ubnkkusb]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pancen Lheb]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:45]
[00:01.78]PANCEN LHEB
[00:21.88]Ciptaan/vokal : Didi Kempot
[00:24.52][01:16.53][01:50.16][02:27.28][03:00.88][03:36.28]
[00:27.52][01:36.30][02:47.40]>>>
[00:28.52][01:37.30][02:48.40]>>
[00:29.52][01:38.30][02:49.40]>
[00:30.52][00:41.07]LHEB KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN LHEB
[00:34.45]KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN.., LHEB
[00:45.15]KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN.., LHEB..
[00:52.15]KENAL LANGSUNG KELET HE, KOYO PERMEN KARET
[00:57.26]TRESNAKU WIS LENGKET, ATIKU KEPELET
[01:04.20][02:16.01][03:25.92]LHEB KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN LHEB
[01:09.09][02:19.36][03:30.48]KOWE PANCEN LHEB, KOWE PANCEN.., LHEB..
[01:39.30][01:55.27][02:50.40][03:06.20]EMPAT KALI EMPAT, ITU ENAM BELAS
[01:44.47][02:54.97]YEN ORA KETEMU, AWAK ADEM PANAS..
[02:00.10][03:10.82]TAK OMBENI OBAT,ORA BISO WARAS..
[02:05.93][03:16.48]SAKIT MALARINDU, OBATE KUDU KETEMU
[02:10.74][03:21.54]KETEMU, KARO SLIRAMU..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ww__IPyJ-AY

Urip Dewe (rina amelia)

Rina-Amelia
Versi: Rina Amelia

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Sandang pangan, ora ono sing nggolekne
Isuk isuk, kudu mangkat nyambut gawe
Nggo nyukupi, uripku sak bendinane..

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Rono rene, tansah dadi kembang lambe
Sesrawungan karo priyo tak watesi,
Dolan dolan, ojo nganti mulih wengi..

Sejatine, aku pengen golek ganti
Nanging loro, ati iki durung mari
Panyuwunku, se umpomo oleh ganti
Ojo nganti, karo priyo sing nglarani..

Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo
Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Sandang pangan, ora ono sing nggolekne
Isuk isuk, kudu mangkat nyambut gawe
Nggo nyukupi, uripku sak bendinane..

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Rono rene, tansah dadi kembang lambe
Sesrawungan karo priyo tak watesi,
Dolan dolan, ojo nganti mulih wengi..

Sejatine, aku pengen golek ganti
Nanging loro, ati iki durung mari
Panyuwunku, se umpomo oleh ganti
Ojo nganti, karo priyo sing nglarani..

Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo
Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo
—————
[ver: lyrics]
[id: ailakhsb]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Urip Dewe]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:01.34]Urip Dewe – Rina Amelia
[00:28.56]
[00:31.56]>>>
[00:32.56]>>
[00:33.56]>
[00:34.56]Koyo ngene
[00:37.13]rasane yen urip dewe..
[00:42.20]Sandang pangan,
[00:44.64]ora ono sing nggolekne..
[00:49.82]Isuk isuk,
[00:52.32]kudu mangkat nyambut gawe..
[00:57.57]Nggo nyukupi,
[00:59.76]uripku sak bendinane..
[01:04.76]Koyo ngene
[01:08.14]rasane yen urip dewe..
[01:13.64]Rono rene,
[01:16.26]tansah dadi kembang lambe..
[01:21.39]Sesrawungan
[01:24.26]karo priyo tak watesi..
[01:29.89]Dolan dolan,
[01:32.14]ojo nganti mulih wengi..
[01:37.26]Sejatine,
[01:39.82]aku pengen golek ganti..
[01:45.69]Nanging loro,
[01:47.76]ati iki durung mari..
[01:53.40]Panyuwunku,
[01:55.46]se umpomo oleh ganti..
[02:00.71]Ojo nganti,
[02:02.65]karo priyo sing nglarani..
[02:07.77]Larane loro,
[02:12.41]larane loro..
[02:16.52]Wis kadhung tresno,
[02:20.14]ditinggal lungo..
[02:24.28]Larane loro,
[02:28.64]larane loro..
[02:32.46]Wis kadhung tresno,
[02:35.90]ditinggal lungo..
[02:40.24]Koyo ngene
[02:43.65]rasane yen urip dewe..
[02:48.49]Sandang pangan,
[02:50.02]ora ono sing nggolekne..
[02:55.35]Isuk isuk,
[02:57.52]kudu mangkat nyambut gawe..
[03:03.49]Nggo nyukupi,
[03:04.84]uripku sak bendinane..
[03:09.93]Koyo ngene
[03:12.27]rasane yen urip dewe..
[03:17.99]Rono rene,
[03:19.27]tansah dadi kembang lambe..
[03:24.32]Sesrawungan
[03:26.84]karo priyo tak watesi..
[03:32.12]Dolan dolan,
[03:33.64]ojo nganti mulih wengi..
[03:38.73]Sejatine,
[03:40.72]aku pengen golek ganti..
[03:46.41]Nanging loro,
[03:47.97]ati iki durung mari..
[03:53.36]Panyuwunku,
[03:54.84]se umpomo oleh ganti..
[04:00.30]Ojo nganti,
[04:01.84]karo priyo sing nglarani..
[04:06.22]Larane loro,
[04:10.47]larane loro..
[04:14.43]Wis kadhung tresno,
[04:17.28]ditinggal lungo..
[04:21.15]Larane loro,
[04:24.53]larane loro..
[04:27.95]Wis kadhung tresno,
[04:31.03]ditinggal lungo..
[04:35.23]
————-
Preview:

Lintang Duwur Kutho (eny sagita)

Eny Sagita
Versi: Eny Sagita

Koyo lagi wingi,
Bebarengan nrabas wengi,
Gandhengan tanganmu,
Esemu nggeter ati..

Naliko sirahku,
Sumendhe ono bahumu,
Wangine tresnamu,
Ora kroso nggubet ati..

Wong bagus atiku ketarik,
Lintange melu lirak lirik,
wong bagus ojo njiwat njiwit,
Lintange melu mobat mabit..

Nadyan mung sak ketip,
Atiku mbok olak alik,
Lan kenangan kuwi,
Soyo pengen tak baleni..

Lintang nduwur kutho,
Gencar gencar nggugah crito,
Sliramu ning kono,
Opo kangen iki kroso..

Lintang pating glebyar,
Dadaku soyo gumeser,
Drijiku drijimu, ngenem crito..

Umpomo sliramu,
Saiki ono sandhingku
Tak elus pipimu, tak enggo sangu ngimpi..

reff :
kembali ke atas..koyo lagi wingi…
————–
[ver : lyrics]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Lintang Duwur Kutho]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:57]
[00:01.27]Lintang Duwur Kutho
[00:20.27]Versi: Eny Sagita
[00:23.13][01:33.32][02:22.47][02:35.03][03:44.50][04:35.33]
[00:26.13][02:38.03]>>>
[00:27.13][02:39.03]>>
[00:28.13][02:40.03]>
[00:29.13][02:41.03]Koyo lagi wingi,
[00:31.66][02:44.23]Bebarengan nrabas wengi,
[00:36.26][02:48.50]Gandhengan tanganmu,
[00:39.38][02:51.75]Esemu nggeter ati..
[00:45.46][02:57.48]Naliko sirahku,
[00:48.55][03:00.85]Sumendhe ono bahumu,
[00:53.17][03:05.16]Wangine tresnamu,
[00:55.98][03:08.31]Ora kroso nggubet ati..
[01:02.67][03:14.46]Wong bagus atiku ketarik,
[01:06.44][03:18.31]Lintange melu lirak lirik,
[01:10.19][03:22.25]Wong bagus ojo njiwat njiwit,
[01:13.77][03:25.78]Lintange melu mobat mabit..
[01:17.67][03:29.70]Nadyan mung sak ketip,
[01:20.56][03:32.30]Atiku mbok olak alik,
[01:24.31][03:36.51]Lan kenangan kuwi,
[01:27.42][03:39.89]Soyo pengen tak baleni..
[01:35.05][03:47.53]Lintang nduwur kutho,
[01:38.74][03:51.02]Gencar gencar nggugah crito,
[01:43.18][03:55.24]Sliramu ning kono,
[01:46.43][03:58.54]Opo kangen iki kroso..
[01:50.63][04:02.78]Lintang pating glebyar,
[01:53.87][04:06.26]Dadaku soyo gumeser,
[01:57.76][04:10.42]Drijiku drijimu, ngenem crito..
[02:05.26][04:18.15]Umpomo sliramu,
[02:08.37][04:21.14]Saiki ono sandhingku,
[02:13.01][04:25.80]Tak elus pipimu,
[02:16.06][04:29.19]Tak enggo sangu ngimpi..
[02:25.73]==eny sagita, lintang duwur kutho==
————
Preview: