Buru Keroso

Versi: Reny Farida

Buru keroso ati iki,
Kadung isun riko demeni,
Buru keroso rasane ati,
Kadung isun riko welasi..

Isun ugo duwe roso,
Roso asih kanggo riko,
Sakat bengen sun anteni,
Mulo isun duwe ati..

reff:
Ono kancil, nyolong timun
Kang kelangan, paman tani
Sun kuwatir, riko ninggal isun
Terus terang, abot nong ati..

Elor alas, kidul alas
Tengah tengah, kutho banyuwangi
Riko wis welas, isun ugo wis welas
Ojo kesuwen, paran hang dianteni..

Buru keroso ati iki,
Kadung isun riko demeni,
Buru keroso rasane ati,
Kadung isun riko welasi..

Isun ugo duwe roso,
Roso asih kanggo riko,
Sakat bengen sun anteni,
Mulo isun duwe ati..

reff :
Ono kancil, nyolong timun
Kang kelangan, paman tani
Sun kuwatir, riko ninggal isun
Terus terang, abot nong ati..

Elor alas, kidul alas
Tengah tengah, kutho banyuwangi
Riko wis welas, isun ugo wis welas
Ojo kesuwen, paran hang dianteni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *