Sun Wekasno

Versi: Angga

Sabendino sun wekasno,
Liwat tembang gendinge ati,
Mugo riko ugo keroso welas,
Tangiyo, isun nggugah ati..

Sabendino sun wekasno,
Liwat tembang gendinge ati,
Mugo riko ugo keroso welas,
Tangiyo, isun nggugah ati..

Ngeliliro, riko, tangiyo tangiyo
Papagen isun, soponen, nganggo ati
Myakne ilang roso,
Kangen.., isun iki..

reff :
Sun wekasno.., welase ati..
Sun wekasno.., myakne ilang, kangen iki..

Sabendino sun wekasno,
Liwat tembang gendinge ati,
MUgo riko ugo keroso welas,
Tangiyo, isun nggugah ati..

Ngeliliro, riko, tangiyo tangiyo
Papagen isun, soponen, nganggo ati
Myakne ilang roso,
Kangen.., isun iki..

reff :
Sun wekasno.., welase ati..
Sun wekasno.., myakne ilang, kangen iki..

Sun wekasno.., welase ati..
Sun wekasno.., myakne ilang, kangen iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *