Nawala

Versi: Waljinah

WIS TAK TOMPO NAWALANE,
SURASANE UGO WIS MANGERTI,
WARNO WARNO PAMUWUSE,
TEMAHANE, BISO NDUDUT ATI..

NGANTIO TEKAN SEPRENE,
SOYO GAWE, EWUHING PAMBUDI
NGGONKU KIRIM WANGSULANE,
SING MESTINE, DEWE’E NGENTENI..

ORA GAMPANG,
SENADYAN TO, MUNG NULISO LAYANG
MAMRIH BAHAGYAN,
YEN DIWOCO, WONG SING LAGI NANDANG..

ORA SEPIRO WUJUDE,
DIRASAKNO, ABOTE KEPATI
NAWALA MUNG DLUWANG WAE,
DIBUWANGO, ANGGONDHELI ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *