Cengkir Wungu (waljinah)

Versi: Waljinah

[bowo]
Manuk ma~bur~, hangi~teri~ bu~mi~
Nora wurung~, men~cok~

Nutuhagung, ginunggung karsane
Tan wurungmu, rodasedan gati..
Kabeh mung sadani..,
Bayangan lumaku, bayangan, bayangan lumaku..

Sak pungkure, nora tau kalegan atine
Sedinane, amung tansah keduwung tindak’e
Pinupuso, kang sayekti, wis dadi setyane
Nora wurung, pinandak’o, tan becik dadine..

Mung saiki, kudu nrimo, nalongso ing ati
Mrih yuwono, kinalisno, ing sambikalane, sak teruse..
Cengkir wungu, wungune soko, ketiban ndaru
Wis pesthine, kowe owal, karo karo aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *