Loro Lopo

Versi: Didi Kempot

Tak rewangi, loro lopo
Nganti lali dino,
Rino lan wengi, ora biso lali
Mung eling sliramu kuwi..

Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

reff :
Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *