Sewu Alasan

Versi: Reny Farida

Dudu karepe ati, sengojo mungkir janji
Dudu hang sun karepi, kang riko loro ati

Iku mergo wong tuwek, kabeh yo sing ngrestui
Isun ambi riko, urip dadi siji..

Coro paran bain, yo wis isun lakoni
Tapi sewu alasan, tetep dadi alangan..

reff:
Emboh keneng paran, wong tuwek gok sing ngrestui
Emboh keneng paran, wong tuwek tego ngalangi..

Opo mergo aran, sing oleh ambi pantangan
Opo mung alasan, myakne sun lan riko pisahan..

Dudu karepe ati, sengojo mungkir janji
Dudu hang sun karepi, kang riko loro ati

Iku mergo wong tuwek, kabeh yo sing ngrestui
Isun ambi riko, urip dadi siji..

Coro paran bain, yo wis isun lakoni
Tapi sewu alasan, tetep dadi alangan..

reff:
Emboh keneng paran, wong tuwek gok sing ngrestui
Emboh keneng paran, wong tuwek tego ngalangi..

Opo mergo aran, sing oleh ambi pantangan
Opo mung alasan, myakne sun lan riko pisahan..

Emboh keneng paran, wong tuwek gok sing ngrestui
Emboh keneng paran, wong tuwek tego ngalangi..

Opo mergo aran, sing oleh ambi pantangan
Opo mung alasan, myakne sun lan riko pisahan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *