Jaran Belang

Versi: Euis Inova

Puasa seminggu, bli mangan sega
Ngakali sampean, bli kena kena
Kesiksa ning ati, kesiksa ning raga
Apa salah jampe, apa salah mantra..

Jarane, jarane, jaran belang
Lompate ning duwur, ning awang awang
Kakang sing tek sayang, aja gawe bimbang
Kula bener ngebet, demen ning sampean..

reff :
Sumpah ning njero ati, yen bli dadi sawiji
Tekang rongatus taun, bli arep laki..

Tek coba ganti lanang, sing ngundaki sampean
Angger inget bae, cuma ning kakang..

Jarane, jarane, jaran belang
Lompate ning duwur, ning awang awang
Kakang sing tek sayang, aja gawe bimbang
Kula bener ngebet, demen ning sampean..

reff :
Sumpah ning njero ati, yen bli dadi sawiji
Tekang rongatus taun, bli arep laki..

Tek coba ganti lanang, sing ngundaki sampean
Angger inget bae, cuma ning kakang..

Puasa seminggu, bli mangan sega
Ngakali sampean, bli kena kena
Kesiksa ning ati, kesiksa ning raga
Apa salah jampe, apa salah mantra..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *